Sommerhuse i Bolilmark

Sommerhusene ved Bolilmark ligger i et roligt og naturskønt område på Rømø. Bolilmark finder I på øens nordlige side, kun 2 km fra dæmningen, som forbinder øen med det jyske fastland. Når I vælger at leje et sommerhus i Bolilmark, kan I se frem til at holde ferie i et smukt område, med mange dejlige, lækre og stemningsfyldte sommerhuse. I dette område på Rømø har alle sommerhusene græs på tagene, så de falder flot i med den omkringliggende natur, der primært er hedelandskab. Herfra er man narturligvis tæt på stranden og havet, hvilket blandt andet ligger op til en dejlig badeferie.

Ferie på Rømø Sommerhus

Populære feriehuse i Bolilmark

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bolilmark

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bolilmark

Loading...

Ferie med naturoplevelser ved jeres sommerhus i Bolilmark

Når der holdes ferie i et sommerhus på Rømø, er de mange dejlige badestrande aldrig langt væk. Fra Bolilmark skal I kun bevæge jer et par kilometer og I står på Lakolk Strand. Stranden er utrolig bred og her er der masser af god plads til både badegæster, der vil nyde en afslappende feriedage, og de aktive som gerne vil kitesurfe, flyve med drager eller spille beachvolley. Drager i alle former og farver kan ses hvert år til den store Dragefestival i september. Her er himlen over Lakolk Strand dækket af store og små drager, i et utal af udformninger. Et fantastisk syn, som vil bringe legebarnet frem i de fleste. I de store områder med lyng og i de græsklædte klitter, finder I mange gode vandrestier som tillader jer, at komme helt tæt på Rømøs rige dyreliv. På den nordlige del af øen kan I se mange forskellige fuglearter, i det beskyttede naturområde, hvor Vadehavets fugle kigger forbi både til og fra træk. Kigger I ud over havet kan I også ofte se de små sæler som nysgerrigt stikker hovedet op af havet for at tage et kig. I kan også tage et smut forbi Rømøs højeste punkt, Høst, som er beliggende ved Bolilmark, hvor får I en flot udsigt over den naturskønne ø og langt ud over havet.

Sommerhus Rømø

Aktiv ferie på mange måder

Turister lejer ofte sommerhus i Danmark for at fiske og på Rømø har netop disse lystfiskere kronede dage. Langs hele kysten er der gode muligheder for at fange fladfisk og makrel, men også havørreder, når det er sæson. Får I den store fangst i hus, så er der god plads til den i et af NOVASOLs lystfiskerhuse, der er indrettet til fiskere. Det gode ved at tage på ferie på Rømø er at I nemt kan komme rundt på øen på cykel. Der er mange fine stier og områder med meget lidt traffik, hvor både store og små vil nyde at suse afsted med Rømøs smukke natur omkring sig. En tur til købmanden efter is eller en liter mælk bliver også en meget hyggeligere tur, når den foregår på cyklen. Mountainbikerytterne vil også elske terrænet på Rømø, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme ud og opleve den spændende natur, på den ene eller anden måde. Til fods, på cykel eller i ro og mag med krogen i vandet.

Efterårsferie sommerhus

Sommerhusferie på Rømø hele året rundt

Der er ingen tvivl om, at I vil få en skøn ferie i Bolilmark på Rømø. Det er et af de mest populære steder at leje sommerhus i Danmark og mange feriegæster vælger både at komme her i løbet af sommerferien og til efterårsferien, hvor der også er mange flotte og spændende oplevelser at komme efter. Har I spørgsmål til et sommerhusophold på Rømø, kan I altid kontakte NOVASOLs lokale kontor på Rømø. Uanset hvor I lejer et sommerhus, så får I friheden til helt selv at bestemme hvilke ferieaktiviteter I vil kaste jer ud I og selvfølgelig hvornår. Hvis vejret udenfor ikke frister til den helt store tur, så kan I selvfølgelig bare spise sen morgenmad i sengen eller beholde nattøjet på hele dagen - der er ingen forstyrrelser og I deler ikke haven, terrassen, eller sommerhuset med nogle andre. Hvis I ved at I vil sætte pris på denne frihed på jeres ferie, bør I bestemt booke jeres yndlings sommerhus på Rømø før det forsvinder!