Kom gratis i LEGOLAND® med NOVASOL

Træd ind i fantasien og oplev en verden fyldt med farverige figurer, klodsede eventyr og vilde, vidunderlige forlystelser. Sammen med NOVASOL får du en (1) gratis billet* til LEGOLAND® i Billund, når du booker et af vores mange skønne sommerhuse i Danmark. Læs mere om tilbuddet og lad dig inspirere herunder.

Besøg LEGOLAND® på din sommerhusferie med NOVASOL

Sommerhuse tæt på LEGOLAND®

Loading...

75 millioner klodser & 50 forlystelser

Fordyb dig i LEGO® MOVIE™ World, byg din egen båd og se om den kan stå distancen på LEGOREDO® River & Polar Boats, brug fantasien og opfind dine helt egne søuhyrer og havmonstre på bunden af The Great LEGO® Reef og gør dem til virkelighed sammen med erfarne LEGO®-byggere i LEGO® Gallery.

LEGOLAND® er fyldt med oplevelser for store og små, hele vejen fra Miniland og de klodsede miniature-versioner af ikoniske bygninger og eksotiske hovedstæder til de mange forskellige temalande, der er fyldt med mere end 50 sjove, spændende og seje LEGO®-inspirerede forlystelser. 

Sådan får du din gratis billet til LEGOLAND®

Senest 24 timer efter du har booket et sommerhus i Danmark, får du adgang til din personlige MyBooking-side, hvor du kan se alle dine kundefordele og rabatter, herunder din 2for1-billet til LEGOLAND®.   

For at aktivere din 2for1-billet skal du bruge det direkte link på din personlige MyBooking-side og købe en alm. billet til fuld pris, hvorefter du modtager en gratis billet gældende for 1 person uanset alder. Børn under 3 år gratis.

Vilkår & betingelser*

2for1-tilbuddet gælder for NOVASOL gæster med en gyldig booking. 2for1 kampagnebilletter gælder for ét besøg for op til to personer i perioden fra 2. april - 30. oktober 2022 og kan ikke kombineres med andre billetter, rabatter eller sæsonkort. Kampagnebilletter kan ikke indløses til kontanter eller ombyttes til andre billettyper og må desuden ikke videresælges. Kampagnebilletter SKAL købes via din personlige MyBooking-side og er kun gyldige den pågældende dag.