Kundefordele til NOVASOL gæster

Sammen med en lang række forskellige samarbejdspartner, tilbyder vi vores feriegæster en række forskellige kundefordele til attraktioner, seværdigheder og andre gode ferieoplevelser. Der er flere forskellige kundefordele at komme efter i flere af de lande, hvor NOVASOL udlejer ferieboliger.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan gør du brug af dine gode NOVASOL kundefordele 

Det er forskelligt hvordan de enkelte kundefordele udløses. Ved nogle skal der købes billetter på forhånd, ved nogle skal der medbringes en fordelskupon, som I kan finde under jeres ”My Booking”, mens det ved andre attraktioner er nok at fremvise et NOVASOL lejebevis ved indgangen, for at opnå fordelen. Det er vigtigt, at I undersøger på forhånd, hvordan I opnår rabat ved den attraktion, I gerne vil besøge.

Sjove forlystelsesparker til legebørn i alle aldre, hyggelige museer, aktivitetsparker og flotte dyreparker er blot nogle af de typer attraktioner I kan glæde jer til at besøge, mens I holder ferie.Vi arbejder løbende på, at udvide vores fordelsprogram, så der er noget for enhver interesse og ethvert ferieland.

Få rabat på billeje 

Har du brug for at leje en bil, kan du få rabat på billeje hos AVIS, når du bestiller en feriebolig hos os. 

Såfremt tilbuddet er gældende i det land eller område du har bestilt en feriebolig, vil du finde flere informationer om dette tilbud i din MyBooking. 

Kundefordele med sommerhus

 

| Redaktør
(Først publiceret )