Rabat til Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er sjovere for alle, og sammen med NOVASOL kan du få rabat på billetter til Nordens største sommerland, der blandt andet byder på 10 eventyrlige temalande og mere end 60 forlystelser for hele familien. Rabatordningen er et særtilbud for NOVASOL-gæster og gælder både 1- og 2-dags billetter. Se hvordan du får rabat til Djurs Sommerland herunder.

Vilkår & betingelser

Det er ikke muligt at opnå den pågældende rabat ved køb af billetter på Djurs Sommerlands hjemmeside. Billetter skal anvendes indenfor lejeperioden og må ikke overdrages eller videresælges. Rabatordningen kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 2 dages-billetter skal gemmes og scannes igen på 2. besøgsdag, der desuden skal foregå senest 6 dage efter første besøgsdag. Børn under 2 år gratis.

En rutschebane på Djurs Sommerland

Sommerhuse på Djursland

Loading...

(og Europas bedste)

Djurs Sommerland er blevet kåret til ‘årets forlystelsespark i Danmark’ tre år i træk og ‘Europas bedste familiepark’ i 2019. Udover mere end 60 forlystelser for hele familien, byder Djurs Sommerland på kæmpestort udendørs vandland og masser af grønne oaser, hyggelige spisesteder og spændende butikker fordelt på 10 sjove og inspirerende temalande.

Nyeste skud på stammen er Dinosaurland, hvor du blandt andet kan ‘møde’ 25 dinosaurer i fuld størrelse og tage på knoglejagt på den fossilfyldte forhistoriske legeplads. Prøv den nye familierutschebane, T-Rex Family Coaster, der suser lige forbi gabet på de kæmpestore kødædere og imponerende langhalse, og Dino Xpedition, der tager dig med på safari igennem reservatets tætte urskove, hvor dinosaurerne hersker.