Feriehuse i Walloon Brabant

Nyd en perfekt ferie i et af vores private feriehuse i Wallon Brabant, en interessant region med mange attraktioner, i Belgien. Besøg det landlige og kuperede område Pajottenland, også kaldet for ”Toscana i nord”', hvor I finder slottet Gaasbeek i Lennik. Fra jeres feriehus må I også tage på tur til Hageland-området for, at opleve det fantastiske landskab og vinmarkerne.

Feriehus Walloon Brabant

Feriehuse og ferielejligheder i Louvain

Louvain er den største by i Walloon Brabant. Gå gennem byens park og til torvet, hvor I kan få en kop kaffe, mens I nyder byens stemning. Besøg det imponerende rådhus, Sankt Peters kirke, Keizersberg Abbey, Grand Béguinage og det smukke slot Arenberg i Heverlee. Louvain er også kendt som Europas øl hovedstad, så sørg for at besøge det lokale bryggeri. Udforsk nattelivet på Oude Markt, som er den længste bar i verden.

Feriehus Belgien leje

Landsbyer og andre attraktioner nær feriehuset

Wallon Brabant har en masse smukke landsbyer og byer. Fra jeres feriebolig kan I besøge Aarschot, eller den smukke gamle by Diest. Dagsture til landsbyerne, Gaasbeek og Onze Lieve Vrouwe Lombeek, bør I også overveje at putte ind i ferieprogrammet. Disse landsbyer er blandt de smukkeste i regionen. Andre interessante destinationer er basilisken Scherpenheuvel og den storslåede Averbody Abbey.

Vi ønsker jer en fantastisk ferie i Walloon Brabrant i en af vores private ferieboliger i Belgien. Udvalget af både feriehuse og ferielejligheder i Belgien er meget varieret. Hos NOVASOL feriehusudlejning vil vi gerne sikre, at alle kan finde en feriebolig, som passer deres ønske rog behov. Vores ferier er nemlig vigtige og ofte er det årets absolutte højdepunkt, når vi pakker kufferten og tager på nye eventyr - både herhjemme og i udlandet. Vi forsøger løbende at tilføje nye ferieboliger, så der altid er noget nyt og spændende at vælge mellem.