Feriehuse i Flandern

Regionen Flandern i Belgien er kendt for sin livlige atmosfære og indtryksfulde historie. Flandern består også af grøn natur med forbløffende landskaber, kunst og kultur som ikke kan sammenlignes med noget andet og ikke mindst sine charmerende og blomstrende byer. Desuden findes der små idylliske områder i Flandern som er lidt afsides liggende og her findes også utallige muligheder for at koble af fra stress og jag i hverdagen.

Ferieophold i Bruxelles

Populære feriehuse i Flandern

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Flandern

Loading...

Feriehuse med pool i Flandern

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Flandern

Loading...

Provinser i Flandern

Flandern består af provinserne Antwerpen, Øst-Flandern, Vest-Flandern, Limburg og Flämisch-Brabant. Storbyer som Bruxelles, Gent, Brügge og Antwerpen kan alle tilbyde smukke kirker og katedraler samt forskellige kulturelle seværdigheder. Flandern vil garanteret imponere dig med sit udvalg af museer, attraktioner og ligesom resten af Belgien, så byder Flandern også på lækker chokolade, øl, moule frites og belgiske vafler.

Smag på det belgiske køkken

Ferie lange kysten i Flandern

Flanderns kyststrækning går fra Knokke til De Panne. Langs kysten kan du nyde alle kystområdets fortræffeligheder. Besøg en af de mange restauranter og nyde de gastronomiske specialiteter. De ferske råvarer bliver tilberedt hver dag og er af topkvalitet. Kystområdet passer også ypperligt til cykelentusiaster eller hvad med en lang spadseretur i den friske luft? Både cykel- og vandreruterne fører dig gennem helt unikke naturområder. Skulle du ombestemme dig undervejs kan du tage toget som går langs kysten tilbage til bestemmelsesstedet.

Det er findes 13 mindre byer, som for eksempel Oostende og Nieuwpoort langs Flanderns kyst. Der er næsten uenedelig mange muligheder for aktiviteter til vands hvis du skulle ønske dette. Alle de små områder har en charmerende lille havn og hyggelige strandpromenader. Sandstrandene er godt fordelt over hele kystområdet. Om sommeren kan der dog være godt fyldt op af både lokale og turister. Området er absolut også et besøg værd om foråret eller efteråret.

Ferie i Flandern

Ferieboliger i Belgien

NOVASOLs udvalg af ferieboliger i Belgien breder sig over både ferielejligheder, hytter og villaer med unik beliggenhed, tæt på fantastiske attraktioner og livlige byer, såsom trendy Bruxelles, historiske Antwerpen eller romantiske Brugge. Nyd det smukke landskab i Belgien, som er fortryllende med de klare floder, dybe huler og store skove. Der er så mange ting at lave og se, når I holder ferie i Belgien, både for voksne og børn. Turen dertil er heller ikke den længste, så det er en god destination for en kør-selv ferie og for jer, som helst ikke vil bruge for lang tid på transporten. Book din næste ferie allerede i dag hos NOVASOL feriehusudlejning.