Feriehuse i Lanaken

Lanaken by og kommune ligger i provinsen Limburg i et meget naturskønt område. NOVASOLs ferieboliger i Belgien er ofte placeret i ferieparker med masser af fælles faciliteter, og de er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange seværdigheder i området. I bor tæt på nationalparken Hoge Kempen, den historiske by Maastricht og den romantiske landsby Oud-Rekem. Selve Lanaken er en større by, med strøg, butikker og en livlig atmosfære.

Feriehuse i Lanaken

Populære feriehuse i Lanaken

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lanaken

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lanaken

Loading...

Naturen omkring jeres feriehus i Lanaken

I bør helt sikkert besøge nationalparken Hoge Kempen, der byder på fantastiske naturoplevelser. I naturparken findes et netværk af afmærkede ruter, for både nybegyndere og øvede vandrere. I kommer igennem majestætiske skove, moser, romantiske bøgegange, forbi rislende vandløb og storslåede vidder. Èn af de seks indgange til parken, finder I ved Pieterheim. Her kan I samtidig opleve det gamle slot fra 1200-tallet og besøge ”Børnenes gård”. På ”Børnenes gård” kan familiens yngste besøge Hesten Libelle og ponyen Tim samt en masse andre bondegårdsdyr. Her findes både køer, grise, æsler, kyllinger og et ”kæle” område med geder og kaniner. Her er også en fin legeplads. I kan desuden leje cykler til en tur i området. Det er gratis at besøge ”Børnenes gård”. En anden enestående naturoplevelse venter jer i Flodpark Massvallei. Den regnskabte flod strækker sig gennem flere pittoreske landsbyer og danner et varieret landskab af flodarme, vandløb, bække og grusbanker. I kan udforske området både til fods, på cykel eller på en af de fire flodpramme, der sejler dagligt på floden.

Ferie Lanaken Belgien

Forslag til seværdigheder og udflugter

Vil I have et indblik i neandertalernes liv? Besøg den enestående neandertalerplads i Veldwezelt og se de arkæologiske udgravninger. Her fortælles historien om neandertalerne – hvorfor kom de, hvad gjorde de og hvordan levede de? Tag på sightseeing i en af Flanderns smukkeste byer Oud-Rekem. Når I slentrer gennem de smalle stræder, kantet med historiske bygninger, føles det næsten som om, I går i et levende museum. Hold pause på en af de hyggelige fortovscafeer og gør et stop ved slottet d`Aspremont-Lynden.  Den historiske by Maastricht er bestemt også et besøg værd. Udforsk kanalerne og nyd en af Limburgs berømte tærter på en fortovscafe. I kan også kigge ind i den smukke Peters Kirke, eller se de betagende kalkstensminer.

Feriehus i Lanaken

Frisk luft, motion og lækkerier

Udover de enestående vandrerruter i Hoge Kempen og Flodpark Massvallei, har I mulighed for at udforske området på to hjul. Lanaken er et cykelmekka, med masser af cykelstier, der forbinder de små pittoreske landsbyer. Overalt findes der små pitstop, hvor I kan nyde en forfriskning. Cykler kan lejes mange steder, også til børn. De mange floder og vandveje kan opleves i kajak eller i flodpramme. Efter en aktiv dag skal der tankes ny energi. Der findes masser af gode restauranter i området, hvor I kan smage de lokale specialiteter. Prøv f.eks. Maasland skinke, blodbudding, lokalt produceret honning, øl og gin.  Et must er de lækre lokale Limburg tærter, der kan købes overalt. Når I lader en NOVASOL feriebolig i Lanaken danne rammen om jeres ferie, kan I desuden tilberede jeres egne lækre måltider og nyde dem under åben himmel på terrassen. 

Hos os finder I et stort udvalg af ferieboliger i Flandern, som er den region Lanaken ligger i. Feriehuse og lejlighederne er alle forskellige og I vil derfor få nye ferieoplevelser, hvis I vælger at leje en feriebolig i Flandern flere gange.