Feriehuse i Limburg - Belgien

Regionen Limburg er blot et af de områder hvor NOVASOL udlejer feriehuse i Belgien. Hvis I vælger at holde ferie i Limburg, kommer I til en region som særligt er kendt for gæstfrihed, de udbyggede cykelstier, gode vandreområder og ikke mindst nationalparken Hoge Kempen, der var Flanderns første nationalpark. I Limburg er der en lang række hyggelige og indbydende byer som f.eks. Tongeren, Sint-Truiden, Lommel og naturligvis regionshovedstaden Hasselt.

Ferie i Limburg

Populære feriehuse i Limburg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Limburg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Limburg

Loading...

Spændende attraktioner

Ved leje af et feriehus i Limburg åbnes porten til mange attraktioner for alle aldersgrupper. I Hasselt finder I forlystelsesparken Plopsa Indoor med sjove forlystelser for hele familien. Mod øst frilandsmuseet Bokrijk, hvor hele familien på raffineret måde sammen kan opleve, hvordan livet i regionen tidligere har været. Limburg er også kendt for de mange lokale miner. Oplev selv de spændende konstruktioner og udfordrende bygningsværker gennem C-Mine Expedition i Gent eller mine-museet i Beringen.

Ferie i Belgien

Området omkring jeres feriebolig i Limburg

De indtagende bakker i det sydlige Limburg omfatter bl.a. Vaalserberg på 321 meter som det højeste punkt i Holland. Bakken er beliggende i den sydligste del af Nederlandene nær landsbyen Vaals. Toppen af det hollandske bjerg er kendt som Tregrænse-toppen, da Holland, Belgien og Tyskland ligger ved siden af hinanden her. Øverst er på den belgiske side er vagttårnet, ”Kong Baudouin” Den grønne og vandfyldte Maas-dal i det centrale Limburg, Peel-området og den ekspansive skov- og hedenatur i det nordlige Limburg danner en enestående nederlandsk kombination af varierede landskaber. Derfor er Limburg helt ideel til ren afslapning og dejlige feriedage i et feriehus. NOVASOL udlejer også feriehuse i øvrige Flandern, hvis I er faldet for området og gerne vil tilbage.

Ferie i Limburg

Grønne landskaber og en tur til Sahara

I nærheden af et feriehus i Limburg er der mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige typer af parker. Nogle eksempler kunne være: Parken Hoge Kempen er en nationalpark i den østlige del af provinsen med skønne vandrestier. I den skønne by Lommel med en landlig atmosfære, der ligger i den nordlige del, kan I komme til Sahara. Som navnet så umiskendeligt antyder, består området hovedsageligt af sand. På en vandretur her, kommer man pludseligt til en vidunderlig sø, der nærmest ligger som en ren oase i landskabet Slutteligt kan vi anbefale regionen omkring Haspengouw i syd, hvor der er store frugthaver og skønne borge at beundre.

Feriehus Belgien

Oplevelser i Hasselt

Den skønne by Hasselt er bestemt altid et besøg værd, og byen finder I i fornuftig køreafstand af feriehusene i Limburg. Kom bare tidligt ud af starthullerne, for så kan I nyde morgenmaden i selve byen inden, at der skal shoppes igennem i det dejlige bycentrum. Når antallet af bæreposer kræver et par stærke underarme, er tiden kommet til at nyde en typisk belgisk øl på det hyggelige plads ved St.Quintinus katedralen som stemningsfuld kulisse. Når aftenmåltidet er klaret – måske med de klassiske belgiske pommes-frites som en ikke uvigtig bestanddel – og aftenen falder på, bliver byens lys nogle ganske andre. Byen kaldes også ”Smagens hovedstad” på grund af de vidunderlige restauranter, barer og klubber, der skaffer natteravnene god plads til udfoldelse.

Besøg de særlige byer i Limburg

Lej et af vores feriehuse i Limburg og opdag pulserende byer, rig på kultur og historie.

Maastricht, den mest internationale by i Limburg har meget at tilbyde: Historie, kunst, fine restauranter og shopping-muligheder Der er det hele i Maastricht. Man kan også her nyde skønne ture gennem byen. Et godt udgangspunkt for dette er den berømte ”St. Servaas”-bro. Find også det berømte torv i Maastricht, ”Vrijthof”, med de mange fortovsterrasser og restauranter. Heerlen, er en populær shopping-by med et bredt og varieret udvalg af butikker. Udover den behagelige shopping er der flere store indkøbscentre, såsom ”Corio Center” og ”Loon”. Man kan også slappe af ved at få en bid at spise, vælge en biograffilm eller nyde en af de mange fortovsterrasser, som Heerlen kan tilbyde.

I Sittard garanterer de hyggelige centre, caféer og fortovsterrasser for, at ikke mindst timerne efter shopping bliver gode. Om aftenen sørger Sittards mange underholdningssteder, byteatre og forestillinger på Old Market Square for en intensiv atmosfære. Bybilledet består dog primært af gamle historiske bygninger og bindingsværkshuse.

Venlo, er kendt for de omfattende indkøbsmuligheder. Shopping ”bare for sjov” trives fantastisk i Venlo. De forskellige indkøbscentre tilbyder noget for enhver smag, et stort og varieret udbud kombineret med hyggelige cafeer, restauranter og fortovsterrasser.

Kør-selv ferie til Belgien

Det er oplagt at tage bilen til feriehuset i Belgien. På turen mod feriedestinationen, har I gode muligheder for at opleve landets mange spændende sider. Når I tager på kør selv ferie har I, ligesom i et ferehus, mulighed for selv at tilrettelægge turen som det passer jer bedst. I kan holde pauser, når I har brug for det, tage en lille omvej for at besøge en seværdighed på vejen, tage en overnatning på et lille hotel og fortsætte turen dagen efter, friske og veludhvilede.

NOVASOL Feriehusudlejning tilbyder derudover en bred palette af ferieboliger i Belgien. Vi udlejer alt lige fra ferielejligheder i byerne til dejlige feriehuse i den smukke natur.