Feriehuse i Hainaut

Feriehus Hainaut

Feriehuse i Hainaut

Hainaut i Belgien er en mangfoldig region med en smuk natur, bakkede områder, storslåede skove, og naturreservatet Basse Nimelette. Her kan I holde en dejlig ferie i Belgien.

Oplevelser til ferien i Hainaut

I kan f.eks. vælge at afholde jeres ferie i Belgien, nær byen Mons, som er hovedstaden i Hainaut. Tag på en tur gennem bymidten med det smukke rådhus, og det vil føles som om, I er rejst tilbage i tiden. Besøg Saint Waltrude, en kirke, som aldrig helt er belevt bygget færdig.  Tæt på Mons kan I besøge slottet i Beloeil, et storslået kunstværk med en dejlig have.

Vi anbefaler også et besøg i Enghien-området. Her kan I gå gennem smukke parker og haver. I tilfælde af dårligt vejr, kan I på tur til den indendørslegeplads, Dinoland i landsbyen Gozée, hvis der er legesyge medlemmer i familien.

Hvis I gerne vil ud og svømme, kan I besøge Le Point d'Eau i La Louvière. Denne store indendørspool tilbyder et bølgebassin, vandrutschebane, spabad, sauna og meget mere. Her er der garanti for både sjov og afslapning for hele familien.

Ferie Belgien

Byer nær jeres feriehus i Hainaut

I Hainaut finder I mange spændende byer og landsbyer. Fra jeres feriehus er det nemt at besøge Carleroi, Mons, La Louvière og Tournai. Denne sidste by er Belgiens næststørste by. Her kan I opleve historiske kirker, det hyggelige torv og det smukke rådhus. Fra jeres feriehus kan I besøge Thuin. I denne gamle by kan I besøge de hængende haver. Andre fine destinationer at besøge under jeres ophold i Hainaut er Ath, berømt på grund af tårnet Burbant samt Chimay, berømt på grund af sin lækre øl.

Hainaut-regionen grænser op til Frankrig, så I endda også besøge Frankrig på en dagstur. Tag til den charmerende by, Lille, og fyld rejsetaksen op med franske delikatesser eller mode, eller besøg den store naturpark, Scarpe Escaut for en udendørs oplevelse i smukke omgivelser.

Feriehus Belgien

Feriehus-ferie med frihed i Belgien

Har I fået lyst til at besøge f.eks. Hainaut eller en anden spændende destination i Belgien, så kan I, ved at vælge en feriebolig fra NOVASOL feriehusudlejning, også se frem til en ferie med masser af frihed. I har måske tidligere lejet et sommerhus og ved derfor, at en af fordelene ved sommerhusudlejning er, at I helt selv bestemmer feriens form og indhold. Brug ferieboligen som base for jeres ferie og tag herfra ud og oplev nærområdet, tag på dagsudflugter til andre områder eller brug et par dage i boligen, hvor I kan hygge jer med lige det, som I bedst kan lide – og dette gælder sommer som vinter.