Feriehuse i Wachtebeke

Wachtebeke er en mindre by og kommune i Østflandern. Byens beliggenhed gør den perfekt som udgangspunkt for udflugter i naturen og til de skønne byer Gent, Brugge og Antwerpen. Mange af NOVASOLs ferieboliger i området ligger i ferieparker med fælles faciliteter, og mulighed for at møde nye legekammerater. Byen er præget af hyggelige stræder og stemningsfulde kanaler, ligesom I finder flere gode restauranter og fine indkøbsmuligheder. Der ligger endvidere både en naturpark og et subtropisk badeland i nærheden.

Ferie i Wachtebeke

Populære feriehuse i Wachtebeke

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Wachtebeke

Loading...

Oplevelser i naturen og udflugter til attraktioner nær Wachtebeke

Tag på vandretur i den skønne naturpark Stroperbos og kom helt tæt på stedets unikke flora og fauna. Her kan I både opleve blanke søer, blomsterne enge, fascinerende skovområder og vilde sumpskove. Der er forskellige afmærkede ruter, så I kan vælge den rute, der passer jer bedst. Der findes også et hav af cykelruter i forskellig længde, hvor I kan udforske naturen. Vælg f.eks. Floralies tour med fokus på masser af smukke blomstermarker.

Besøg Fort Liefkenshoek der ligger smukt ved Scheldt-floden. Fortet blev oprindelig etableret for, at beskytte byen Antwerpen, og er senere blevet brugt af Napoleon som forsvarsværk. I dag er fortet et spændende besøgs – og oplevelsescenter. På det interessante museum Mercator, kan I se den historiske udvikling i forståelsen af vores stjernebillede. Tag på en historisk rejse med kort, planer og instrumenter, der blev brugt til at udregne kartografi. Har I børn med på ferien, bør I ikke gå glip af et besøg i Puyenbroeck Aktivitetspark. Her venter der masser af oplevelser for både store og små. I parken er der smukke blomsterarrangementer, legepladser, kæmpe klatrestativer med rutsjebaner, minigolf, petanque og swimmingpools. I kan også tage en tur med det lille tog, ro i dammen eller leje cykler til at udforske området. Det er gratis at parkere ved parken. På floden Scheldt arrangeres der hel- og halvdagsture med båd, så I kan opleve det smukke landskab og de hyggelige byer fra vandsiden. Området er specielt kendt for ølbryggeri. Der findes således ikke mindre end 200 lokale øl-barer, 29 bryggerier og 12 cykelruter med øl som tema.

Nogle steder er det også muligt at leje kano og kajak. Få en enestående oplevelse på en tur i varmluftballon, hvor I kan se hele området i fugleperspektiv. Der findes et utal af ballontursarrangører i området.

Ferie Antwerpen

Byer i nærheden af jeres feriehus i Wachtebeke

Der er masser af urbane oplevelser i nærheden af Wachtebeke. Brug en hel eller halv dag i den historiske by Gent med de bilfrie gader, enestående shoppingmuligheder og et hav af spændende, historiske seværdigheder. Antwerpen er en anden hyggelig by i nærheden. Udforsk alle de historiske bygninger, hyggelige torve med fortovscafeer og den livlige atmosfære. Endelig er et besøg i Brugge et ”must”!  Brugge er på UNESCOs verdensarvsliste og rummer spændende bygninger, der kan dateres helt tilbage til middelalderen. De hyggelige gader og stræder er fyldt med små, spændende butikker og overalt findes der en autentisk og romantisk stemning. Tag f.eks. et hvil på en af bænkene langs kanalen og nyd synet af byens svaner.

Feriehus leje Belgien

Feriehusudlejning i Belgien

Når I lader en feriebolig i Wachtebeke danne rammen om jeres ferie i Flandern, bor I midt i naturen, tæt på spændende attraktioner og historiske byer. Vil I gerne besøge området Flandern igen, efter jeres ophold i Wachtebeke, så udforsk NOVASOLs udvalg af feriehuse og lejligheder i forskellige dele af Flandern. Belgien er generelt et spændende ferieland, som måske ikke altid for den opmærksomhed, som landet fortjener. Her er attraktioner af alle slags og mange spændende byer, der rummer masser af historie, charme og smukke bygninger. Hos os stiger udvalget af ferieboliger i Belgien løbende og vi mener, at kan tilbyde noget for enhver smag, uanset om I er en børnefamilie, et par eller en familie med hund.