Sommerhuse i Tisvildeleje

Tisvildeleje, eller blot Tisvilde, er en af Nordsjællands mest velkendte byer og sommerhusområder. Tisvildeleje opstod som et fiskerleje i gamle, gamle dage og er idag kendt for sine snoede veje der fører ned til børnevenlige strande og havets bølger. Uanset hvor man befinder sig i Tisvilde er man nær skov og strand, da området løber mellem Tisvilde Hegn, som er Danmarks femte største skov, og Kattegat. Her kan I glæde jer til at nyde friheden med eget sommerhus i rolige omgivelser, hvor der virkelig er plads til at slå sig løs. Lej et privatejet sommerhus i Tisvildeleje og glæd jer til en skøn ferie med jeres nærmeste!

Sommerhus i Tisvildeleje

Populære feriehuse i Tisvildeleje

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tisvildeleje

Loading...

Feriehuse med pejs i Tisvildeleje

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tisvildeleje

Loading...

Sommerhuse blandt skov, strand og naturskønhed

Især om sommeren er Tisvilde fuld af liv og aktivitet, men også i vintermånederne er det et udsøgt område at leje sommerhus på Sjælland. Om vinteren skifter byen faktisk navn til Nissevilde, hvor en masse aktiviteter sættes igang og byskiltene udskiftes. Uanset årstid byder Tisvilde Hegn, der som sagt Danmarks femte største skov, på eventyrlige udflugter for hele familien. Tisvilde Hegn danner nemlig rammen om skønne vandre- og cykelruter, samt samling af kantereller når sæsonen er til det. Her finder I også Troldeskoven, hvor det kun er fantasien, der sætter gænserne. Tibirke Bakker er endnu et skønt naturområde, som I bør udforske fra jeres sommerhus i Tisvildeleje. Dette højtliggende og fredede naturområde har enkelte offentlige stier, hvorfra I har en fantastisk udsigt over arealet og havet mod horisonten. Tibirke Bakker har gennem tiderne tiltrukket mange malere og digtere, hvilket vidner om den udsøgte naturskønhed her venter jer.

Udsigt over Tibirke Bakker fra Sommerhus Tisvildeleje

Sommerhuse i Tisvildeleje nær stranden

Den kilometerlange strand ved Tisvildeleje er særdeles børnevenlig, men tilgangen hertil varierer meget i niveau. Fra selve lejet er der let og handicapvenlig adgang gennem klitterne, men længere nordpå vokser høje skrænter og man må derfor benytte sig af trapper. Badevandet ved stranden er rent og her er i højsæsonen livreddere, toiletfaciliteter og en lille kiosk. Stranden egner sig godt til gåture og solbadning, men de energiske kan også kaste sig ud i windsurfing og anden vandsport. Uanset hvor man lejer sommerhus i Danmark befinder man sig nær gode strande, men få kan hamle op med Nordsjællands flotte kyststrækning. NOVASOL udlejer flere hyggelige sommerhuse i Tisvildeleje med udsigt over havet, hvorfra I kan bade så meget I vil.

Strand og skov ved sommerhus tisvildeleje

Storslåede oplevelser over hele Sjælland!

Uanset hvor man lejer feriehus på Sjælland, er der ikke langt til storslåede kulturelle og naturskønne oplevelser. Fra jeres sommerhus i Tisvildeleje kan I selvølgelig udforske de lokale aktivitetstilbud, der ofte løber hele året rundt. Her finder I forskellige lokale markeder, festivaler og organiserede udflugter i naturen. Her ligger også en Jazz klub, flere gallerier, samt en biograf. Over hele Nordsjælland finder I fede aktivitetstilbud i alle retninger, men I kan selvfølgelig også leje et sommerhus i Tisvildeleje og tage en dagstur til København eller Helsingør. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Tisvildeleje, så er vi sikre på at vi tilbyder et sommerhus, der kan danne rammen om en skøn pause fra hverdagens stress og jag.