Sommerhus i Gudmindrup Lyng

Gudmindrup Lyng og Odsherred er essensen af sommerhushygge i Danmark. Det populære område er en del af et stort set uafbrudt bælte af sommerhuse, der strækker sig fra Sjællands Odde i nord og hele vejen ned langs Sejerø Bugt og Kattegat. Gudmindrup Strand er blot én blandt flere fremragende badestrande langs bugten, og den er desuden også særdeles børnevenlig.

Det er åbenlyst, hvorfor Gudmindrup Lyng og omegn hvert år tiltrækker et hav af turister. Hele vejen langs kysten finder I skønne og brede sandstrande, der er smukt indrammet af Kattegat og Odsherreds idylliske natur, og områdets store og mangeårige popularitet betyder desuden, at der altid er garanti for liv og glade dage, når I holder ferie i Gudmindrup Lyng - også uden for højsæsonen.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Gudminderup Lyng

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gudminderup Lyng

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gudminderup Lyng

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Gudmindrup Lyng

NOVASOL har Danmarks største udvalg af ferie- og sommerhuse i Gudmindrup Lyng, der alle ligger i naturskønne omgivelser tæt på Sejerø Bugt og Kattegat. Book dit sommerhus i dag, og oplev alt hvad Odsherred har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Gudmindrup Lyng

1. Klassisk sommerhusidyl i Odsherred

2. Skønne omgivelser

3. Tæt på flere gode badestrande

3 populære attraktioner i nærheden af Gudmindrup Lyng

1. Dagstur til Sejerø

2. Sommerland Sjælland

3. Michelin-stjerner på Dragsholm Slot

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.