Sommerhus i Kyndeløse Sydmark

Kyndeløse hva’ for noget? Nej, Kyndeløse Sydmark klinger måske ikke så velkendt i det danske ferielandskab, men det lille sommerhusområde er en skjult perle i Fjordlandet. Her ligger det i naturskønne omgivelser på halvøen Hornsherred, der strækker sig ud fra Sjælland med Isefjord på den ene side og Roskilde Fjord på den anden. Faktisk er Isefjord ikke mere end et stenkast væk, og her er der gode muligheder for at bade, både fra kysten eller en af de mange badebroer.

Tag på opdagelse i Hornsherreds imponerende og varierede istidslandskab, gå i vikingernes fodspor i Sagnlandet Lejre og på Vikingeskibsmuseet i Roskilde eller spring ud i Isefjords blå bølger. Der er mange måder at udforske området omkring Kyndeløse Sydmark, og listen er meeeeeget længere. Men det korte af det lange er, at der er noget for enhver smag, når turen går til Kyndeløse Sydmark og Hornsherred, hvad end I er til natur, kultur eller strandtur.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Kyndeløse Sydmark

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kyndeløse Sydmark

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kyndeløse Sydmark

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Kyndeløse Sydmark

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Kyndeløse Sydmark. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Kyndeløse Sydmark og oplev alt, hvad Hornsherred har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Kyndeløse Sydmark

1. Smuk og varieret natur

2. Tæt på by og land

3. Et stenkast fra Isefjord

3 populære attraktioner i nærheden af Kyndeløse Sydmark

1. Sagnlandet Lejre

2. Vikingeskibsmuseet i Roskilde

3. Svanholm Gods

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.