Sommerhus i Ellinge Lyng

Hvis I godt kan lide en ferie i fred og ro i uspoleret natur, er et sommerhus i Ellinge Lyng det rette valg for jer. Det hyggelige sommerhusområde ligger direkte ud til Sejerøbugten, og er velegnet til en afslappende ferie med sjove aktiviteter for store og små. Ellinge Lyng ligger tæt på den lille handelsby Vig, hvor I finder masser af indkøbsmuligheder og spisesteder. Området er desuden en overdådighed af historiske seværdigheder, et enestående istidslandskab og masser af lækre, lokale smagsoplevelser.

Tag i sommerhus i Ellinge Lyng med hele familien

Populære feriehuse i Ellinge Lyng

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ellinge Lyng

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ellinge Lyng

Loading...

5 grunde til at I skal leje et sommerhus i Ellinge Lyng

 • Dejlig strand

 • Ro og fred

 • Tæt på Odsherreds mange seværdigheder

 • Unikke vandre- og cykelruter

 • Masser af børnevenlige aktiviteter

Lej sommerhus i Ellinge Lyng ved den børnevenlige strand

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Ellinge Lyng

Det enestående istidslandskab ved jeres sommerhus i Ellinge Lyng, indbyder til masser af udendørs aktiviteter. Følg f.eks. istidsruten på cykel eller til fods, og kom igennem noget af Danmarks mest spektakulære natur. Ruten er delt op i 5 etaper, så alle kan være med. Vil I prøve lykken med fiskestang, er et sommerhus i Odsherred det perfekte valg. Her er mulighed for at fiske i både hav, søer, kanaler og put and take. I kan også  sejle i kajak, spille golf, fodboldgolf og tennis, samt deltage på guidede rideture i det unikke landskab. 

Den børnevenlige sandstrand ved Ellinge Lyng, ligger smukt ud til Sejerøbugten. Fra parkeringspladsen er der en lille gåtur over en bro eller dæmning, som fører igennem et utrolig smukt fuglereservat. Året rundt vil en tur langs stranden og bugten være et dejligt indslag, mens I er i sommerhus i Vig Lyng.

Lej sommerhus i Ellinge Lyng og besøg Sagnlandet Lejre

Besøg disse 5 spændende attraktioner tæt på Ellinge Lyng

 • Sommerland Sjælland

 • Dragsholm Slot

 • Sagnlandet Lejre

 • Odsherred Brandmuseum

 • Unesco Global Geopark

Forslag til udflugter fra jeres sommerhus i Ellinge Lyng

Oplev historiens vingesus på det smukke Dragsholm Slot, hvor I også kan få en gourmet oplevelse udover det sædvanlige. Besøg Malergården, som er en ægte tidslommer, fra dengang kunstneren Sigurd Swane boede der. Vil I se mere kunst, er et besøg på Odsherred Kunstmuseum oplagt. Læg også vejen forbi Esterhøj Stenen. Fra toppen af Esterhøj, har I desuden en formidabel udsigt over det naturskønne område. Ved Nygård Sø, kan I passere den unikke pæle-bro og besøge den gamle Borgruin, der ligger på en ø i søen. I Sagnlandet Lejre, kan I lege vikinger for en dag og vil I shoppe igennem, ligger Nykøbing Sjælland kun en kort køretur væk. Endelig er I kun godt en times kørsel fra København og alle de mange seværdigheder og attraktioner hovedstaden byder på.

Sommerhus i Ellinge Lyng med børn

Et sommerhus i Danmark er det den perfekte ferieform for børnefamilier. Her er masser af plads til leg og sjov, både ude og inde. Når I vælger et sommerhus på Sjælland, er der desuden frit valg til et hav af sjove aktiviteter og spændende seværdigheder for børn og barnlige sjæle.

Tæt på Ellinge Lyng ligger Sommerland Sjælland med mere end 60 forlystelser og et kæmpe vandland. I Odsherred Zoo Rescue, kan I komme helt tæt på eksotiske dyr, klappe de frække geder og få en ridetur på en pony. I Rørvig Havn kan I fange krabber fra Krabbebroen, og i Solgårdens familiehave har I mulighed for at . klatre, lege og spille fodboldgolf. Vil I se gamle brandbiler? Så er Odsherred Brandmuseum det perfekte udflugtsmål for jer.

Sommerhusudlejning i Ellinge Lyng

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Ellinge Lyng, så I finder let et sommerhus der passer til jer.  

 • Sommerhus med havudsigt: Nyd synet af det glitrende hav og lyden af bølgerne brus.  

 • Sommerhus med hund tilladt: Vil I gerne have jeres hund med på ferie? Det er ikke noget problem, I vælger bare et sommerhus hvor kæledyr er tilladt - det helt gratis.

 • Sommerhuse med pool: Bestem helt selv hvornår I vil pjaske og sømme. Egen pool er cool og hos NOVASOL finder I sommerhuse med pool i hele Danmark.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa: Hele familien vil elske en hyggestund i et spabad. Det er ren luksus at sænke sig ned i det lune, boblende vand og slappe helt af.