Sommerhus i Udsholt

Udsholt er en rigtig lille ferieperle på Nordsjælland. Når I vælger et sommerhus i Udsholt, bor I bl.a ved en fantastisk badestrand med masser af faciliteter. I det naturskønne område ligger de små badebyer som perler på en snor, og det emmer af idyl og atmosfære.

Der findes et hav af seværdigheder og aktiviteter i området, som gør det helt ideelt til en sommerhusferie året rundt. Udsholt er det perfekte udgangspunkt for en badeferie med mulighed for udflugter til spændende seværdigheder og enestående naturoplevelser.

Lej sommerhus i Udsholt Strand

Populære feriehuse i Udsholt

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Udsholt

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Udsholt

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Udsholt

 • Unik natur i Heatherhill, Gribskov og Tibirke Bakker

 • Tæt på små idylliske badebyer som Gilleleje, Rågeleje og Tisvilde

 • Besøg Kronborg og København med seværdigheder i verdensklasse

 • Skøn badestrand med badebro

 • Masser af aktiviteter for alle aldre

Lej sommerhus i Udsholt og nyd den smukke natur

Nyd og brug den skønne natur nær jeres sommerhus i Udsholt

Nordsjælland bugner af aktivitetstilbud i naturen, for både store og små.

En travetur ved Gilbjerg Hoved og i Heatherhills lyngklædte bakker giver jer en fuldstændig fantastisk udsigt over Kattegat. Oplev også den fantastiske natur i Parforcejagtlandskabet, som er på UNESCOS Verdensarvsliste. Andre unikke naturoplevelser findes i Gribskov og Tisvilde Hegn. Nordsjælland er rig på søer. I kan tage en tur rundt om Hornbæk sø, hvor der er et naturfitness indbygget i ruten.

Hvis I køber et særligt fisketegn, må I også fiske i søen. Ved Danmarks største sø, Arresø, kan I opleve et frodigt miljø med masser blomster og planter samt et rigt fugleliv med bl.a. fiskehejre, gråænder, og toppede lappedykkere. Vil I prøve lykken med fiskestang, findes der både søer, stemningsfulde havnemiljøer og kyster hvor I kan kasten krogen ud.

Der er også anlagt et stort antal cykelruter for mountainbikes, og ridestier, hvor I kan ride med eller uden guide. I området kan I desuden dyrke alle former for vandsport som kano, kajak og windsurfing. Nordsjælland har også flere udendørs fitness baner, som man kan benytte helt gratis. Endelig findes der både golf- og tennisbaner med pay and play flere steder.

Lej sommerhus i Udsholt og besøg København

5 fede attraktioner tæt på Udsholt

 • Kronborg Slot med Holger Danske 

 • Bakken – masser af sjove forlystelser

 • Frederikborg Slot med nationalhistorisk museum

 • Tivoli i København – historisk forlystelsespark

 • Louisiana – verdensberømt kunstmuseum

Lej sommerhus i Udsholt tæt på gode strande

Hvad kan man opleve når man lejer sommerhus i Udsholt?

Der findes et hav af spændende udflugtsmål i Nordsjælland. Tag en tur på Arresø med den gamle turbåd M/S Frederikke og oplev den fantastiske natur fra søsiden. Gå på opdagelse i de små badebyer langs kysten og shop i hyggelige speciel butikker eller nyd en frokost på havnen.

Besøg nogle af de mange historiske slotte og herregårde i området – især må I ikke gå glip af et besøg på Kronborg Slot som emmer af historie. Der er også flere spændende museer i området, hvis familien kunst og kultur interesserede.

Når I bevæger jer rundt i området, kommer I automatisk forbi masser af gårdbutikker med lokale råvarer. I kan med fordel bruge GoForLocal, hvis I gerne vil kæbe lækkerier på de mange gårdbutikker i området. Go ForLocal er en hjemmeside, hvor det er nemt at søge blandt et væld af gårdbutikker i hele Danmark.

Endelig er I kun en times kørsel fra København, hvor I bl.a. kan opleve Amalienborg, Nyhavn, Strøget, Tivoli og Den Lille Havfrue. I København kan I også gå rundt og tjekke diverse filmlokationer ud. 

Når I ikke at opleve alt, hvad I gerne vil, mens I holder ferie i Udsholt, så er der en løsning for det. I kan nemlig nemt finde et andet sommerhus på Sjælland, hvorfra I kan tage ud og opleve endnu mere af Sjælland.

Tag bare børnene med i sommerhus i Udsholt

En ferie i et sommerhus i Danmark, er det perfekte valg for børnefamilien. Her er tid til nærvær og hygge, og det føles trygt og sikkert.

Når I vælger et sommerhus i Udsholt, er der masser af sjove oplevelser i vente for familiens yngste. Besøg f.eks. Troldeskoven, hvor fantasien kan blomstre, mens I udforsker den vidunderlige natur. På Frederiksborg Slot kan ungerne være prinsesser eller riddere for en dag, og i Hundested kan I udforske oplevelsesplatformen ”Klap en fisk”.

Der findes masser af naturlegepladser i området, så smør en madpakke og slip ungerne fri, mens I slapper af med en god bog. Tag på bondegårdsbesøg og klap en ged, eller bliv udfordret i Havreholm Klatrepark. I Tivoli og på Bakken venter masser af sjove oplevelser for hele familien.

Endelig kan I tilbringe mange skønne timer på stranden, solbade, svømme og bygge sandslotte. Udenfor badesæsonen, kan I samle sten og skaller samt flyve med drage i efterårsvinden.

Stranden ved jeres sommerhus i Udsholt

Udsholt Strand er en børnevenlig sandstrand med enkelte sten. Der findes livredder ved stranden i sommerperioden. Fra badebroen kan I hoppe i det klare vand og få en dukkert, eller ligge på maven og fange krabber. Udsholt Strand har blåt badeflag og er en af områdets populære badestrande. 

Tager I på tur rundt på Sjælland, er der mange andre fine badestrand at besøge. Den lange kystlinje er spækket med skønne strande på Sjælland.

Sommerhusudlejning i Udsholt

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Udsholt, så I finder let et sommerhus, der passer til jer og det ophold i et sommerhus på Sjælland, som I drømmer om.  

 • Sommerhus med havudsigt: Vågn op til synet af det glitrende hav og lyden af bølgerne brus.  

 • Sommerhus med egen pool: Tag en dukkert præcis når det passer jer. Et sommerhus med egen pool er ren luksus og giver jer mulighed for badeferie hele året.

 • Sommerhus med hund tilladt: Vil I gerne have jeres hund med på ferie? Det er ikke noget problem, I vælger bare et sommerhus hvor kæledyr er tilladt - det helt gratis.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa:  Slap af i de lune bobler og få ladet batterierne op.

Vælg sommerhus i Udsholt - hele året

Med den enestående beliggehed, kun en times kørsel fra København, er Udsholt et oplagt valg til sommerhusferie hele året. Uanset årstid er der masser af aktivitet og spændende attraktioner samt seværdigheder at besøge.

En sommerhusferie er afslapning, hygge og nærvær - også når det er koldt udenfor. Tænd op i brændeovnen og spil brætspil, eller læs en god bog, mens I nyder en dejlig efterårsferie eller vinterferie. 

I kan også helt selv bestemme, hvor længe I vil være i sommerhus. Det er nemlig muligt at leje sommerhuse i Udsholt på ugebasis samt for et par dage. Måske trænger I til en romantisk weekend for to, eller bare en lille miniferie væk fra hverdagen. Så er et sommerhus i Danmark også en oplagt mulighed.