Sommerhus ved Kobæk Strand

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus ved Kobæk Strand

Ferie lige i vandkanten! Det er hvad, der venter jer, når I lejer et sommerhus ved Kobæk Strand på Vestsjælland. I ferierer nemlig tæt ved en yderst børnevenlig og lækker sandstrand med udsigt ud over sundet mellem Sjælland og Fyn og Storebæltsbroen i baggrunden. I oplandet finder I smuk natur, mens I er i køreafstand til større købstæder og spændende seværdigheder. 

Alt det er med til at gøre Kobæk Strand til et yderst populært sommerhusområde, og her på egnen har vi derfor et nøje udvalgt sortiment af sommerhuse. Alle ligger de idyllisk placeret i det populære sommerhusområde i gå-afstand til havet med haver og terrasser, der indbyder til nydelse af gode, hjemmelavede måltider og hygge til langt ud på de lange lyse nætter. Samtidig har husene, der alle rummer jer som par, den lille eller store familie, samt vennegruppen, også dejlige indendørsområder. Skulle vejret pludselig slå om, kan I nemt trække jer tilbage i stuerne og hygge med en god bog, yndlingsserien eller være sammen om enten brætspil eller puslespil. Vi anbefaler jer samtidig at leje de af vores hus med enten spa eller sauna, hvis I ønsker at krydre ferien med lidt ekstra luksus. 

Når I vælger at sætte kursen mod Vestsjælland og holde ferie i et sommerhus ved Kobæk Strand, er det jer, der sætter agendaen. I bestemmer nemlig, hvordan jeres aktivitetsniveau skal være og hvor langsomt eller tjept tempoet herfor skal være. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - her er nemlig herrer i eget feriehus.

Populære feriehuse i Kobæk Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kobæk Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kobæk Strand

Loading...

Ferie ved Kobæk Strand rimer på vand

Kobæk Strand er noget nær den perfekte sommerhusdestination her i Danmark - tæt på både natur og større købstæder, der giver jer den perfekte vekselvirkning mellem ro og oplevelser. 

Vandet ved stranden er roligt, rent og børnevenligt og kan entreres via en 90 meter lang badebro, mens sandstranden er ideel til sandslotte, solbadning og forskellige boldspil. Netop derfor er Kobæk Strand markeret med “Det blå badeflag”. Eller byder oplandet på fantastisk smuk natur i form af marker, enge, skove og større søer, hvorfor I sagtens kan pakke både vandrestøvler og cykler til udforskning af området. Undervejs vil I helt sikkert støde på lokale gårde, hvorfra I kan købe råvarer, små gallerier og værksteder og andre seværdigheder. 

Når I holder ferie i et sommerhus i Kobæk Strand er det også oplagt at tage på et lille ø-hop til både Agersø og Omø, der ligger ud fra kysten. I kan komme til begge øer med færgen fra Stigsnæs, der er i en overkommelig køreafstand fra jeres sommerhus. På øerne finder I unikt landskab og fugleliv, mens der bestemt også er meget historie og kultur at fordybe jer i. 

Hvis I gerne vil mærke ægte købstadsliv, er det oplagt at køre til Korsør eller Skælskør. Her er der gode muligheder for at shoppe, spise og hvad I ellers kunne have lyst til. Begge byer rummer både gallerier og museer, mens der er en dejlig lystbådehavn i Korsør.

Attraktioner og seværdigheder ved Kobæk Strand

Det giver jo næsten sig selv. I et sommerhus med denne placering, kommer I til at bruge meget af jeres tid langs stranden. Dog betyder det at holde ferie i den danske baghave også nye og store oplevelser, og vi anbefaler jer bestemt at besøge følgende: 

  • Trelleborg

Rejs tilbage til Vikingetiden for en stund og besøg Harald Blåtand store mesterværk, Trelleborg. I naturskønne omgivelser nær Slagelse finder I dette bygningsværk, der tydeligt står frem i landskabet. Besøger I stedet i uge 28 og 29, kan I blive endnu klogere på vores forfædres gøren og laden, når der bliver inviteret til Trelleborg vikingemarked. 

  • Kragerup Gods

Besøg godset, der byder på de vildeste oplevelser for jer allesammen. På bare en dag kan I nå at klatre og hoppe i trampoliner højt oppe i trætoppene, skyde med bue og pil, spille fodboldgolf, køre på mountainbikes, løse mysterier fra gamle dage og meget, meget mere. Når sulten melder sig, kan I vælge at grille i skoven eller spise på stedets a la carte restaurant. 

  • PanzerMuseum East

Som den største privatejede samling af maskinel inviterer museet jer ind på “Østsiden” af den kolde krig. Den omfangsrige flåde fra Warszawa-pagten tæller blandt andet tanks, pansrede mandskabsvogne, selvkørende og trukket artilleri, mens I også kan se et rigtig felthospital, uniformer, medaljer, radiokommunikation, motorcykler og meget, meget andet. En stor oplevelse for jer alle. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.