Sommerhus i Fårevejle

Lad den smukke og helt unikke natur omfavne jer! Lejer I et sommerhus i Fårevejle, vil I opdage, hvordan egnens særlige istidslandskab indtræder i en naturlig hovedrolle. Vand, strande, enge, marker, høje og skove er alt sammen inden for jeres rækkevidde.

Netop derfor er Vestsjælland populært ferieland, der hvert år tiltrækker besøgende, som vil opleve egnens natur og ro. Vores sommerhuse ligger både inde i oplandet, mens vi også har enkelte ude nær kysten. I er dog i gåafstand til vand og natur fra dem alle sammen, mens nogle tilmed har pool, spa og sauna. Mange af vores sommerhuse i Fårevejle udgør den klassiske, danske sommerhusdrøm. De er træbeklædte med dejlige terrasser, hvor I kan nyde de lange, lyse aftener og rummer den lille familie eller tætte vennegruppe. Samtidig har vi også større huse, hvor I sagtens kan samle flere familier eller den store vennegruppe, der elsker at rejse sammen. Jeres hund eller kat er forresten også velkommen i langt de fleste af vores huse. 

Når I vælger at holde ferie i et sommerhus i Fårevejle på Vestsjælland, venter en ferie med frihed som fortegn. I afgør selv om dagene skal gå med afslapning, hygge og lege i haven eller om I skal ud og udforske egnen. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - I er herrer i eget feriehus.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Fårevejle

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fårevejle

Loading...

Feriehuse med pool i Fårevejle

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fårevejle

Loading...

Hold ferie midt i istidslandskabet

Det helt særlige istidslandskab i Odsherred er udpeget til at være Global Geopark af UNESCO, da egnens geologiske udformning er unik og har haft betydning for livet på disse kanter. Landskabet i Odsherred har fx været med til at præge kunsten for området, mens landbruget her har givet mulighed for dyrkning af virkelig gode grøntsager; tænk bare på de vidunderlige kartofler og grøntsager fra Lammefjorden. 

Fårevejle ligger jo som smørklatten lige midt i Odsherred, og det vil være oplagt for jer at udforske de kulinariske perler og landskabet, når I er her. Det gør I glimrende på to hjul eller i vandrestøvler på nogle af de mange afmærkede ruter. Prøv fx. Højderygstien, der også leder jer forbi en anden seværdighed, nemlig Vejrhøj. Unik natur venter i hvert sving og er udfordrende terræn for jer alle. I kan også køre til spidsen af Odsherred og besøge Ordrup Næs, hvor I kan bade på stranden og nyde livet ved vandet. 

Efter at have udforsket naturen hele dagen, har I måske lyst til at se lidt brosten. Fårevejle er fin lille stationsby, hvor I kan nyde restauranter, lokale butikker og små gallerier og meget andet. Vil I gerne have lidt ekstra købstadsstemning, anbefaler vi jer at besøge Nykøbing Sjælland, Holbæk og Kalundborg.

Attraktioner og seværdigheder i Fårevejle

Egnens istidslandskab er en attraktion i sig selv, men der findes også seværdigheder omkring Fårevejle, som I bestemt skal besøge, når nu I ferierer på disse kanter. Vi anbefaler særligt disse tre: 

  • Odsherred Museum

Oplev Odsherredsmalerne, der har gengivet egnens smukke natur, helt tæt på. Odsherred Museum er en stor kunstoplevelse, der vil vække noget i jer alle

  • Sommerland Sjælland

Fyld dagene med hvin og jubelskrig. Et besøg i Sommerland Sjælland er et must, hvis I rejser med børn eller barnlige sjæle, der elsker at boltre sig i vilde forlystelser og candyfloss. 

  • Esterhøj og Esterhøjstenen

Med sine 89 meter over havoverfladen er Esterhøj og Esterhøjstenen absolut et besøg værd, hvor I får en storslået udsigt ud over Sejerøbugten. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.