Sommerhus i Kaldred

Ikke alle skønne steder ligger langs kysten, og det er Kaldred et godt eksempel på. Det populære sommerhusområde er i stedet beliggende i hjertet af Vestsjællands smukke natur, men det til trods, så er der ikke langt til Sejerøbugtens brede strande. Apropos smuk natur, så ligger Kaldred få kilometer fra den inddæmmede sø, Saltbæk Vig, der udover at være Danmarks 5. største sø også er hjemsted for mange forskellige fugle. 

Det er svært ikke at rette fokus mod de naturskønne omgivelser, der indrammer Kaldred og det meste af Vestsjælland. Her ligger forhistoriske istidslandskaber side om side med store søer, dybe skove, åbne vidder og Storebælt. Området omkring Kaldred er dog meget mere og andet end bare skøn natur, for lige rundt om hjørnet venter masser af populære attraktioner og historiske seværdigheder, samt café- og kulturlivet i Kalundborg.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Kaldred

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kaldred

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kaldred

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Kaldred

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Kaldred. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Kaldred og oplev alt, hvad Vestsjælland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Kaldred

1. Naturskønne omgivelser    

2. Tæt på gode badestrande

3. Klassisk sommerhusidyl

3 populære attraktioner i nærheden af Kaldred

1. Røsnæs Fyr - Sjællands vestligste punkt

2. Færgetur til Sejerø

3. Sommerland Sjælland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.