Sommerhuse i Hundested

Med flere gode badestrande og midt mellem hav og fjord, finder I den idylliske by Hundested, et skønt sted til en sommerhusferie i Danmark. Havnen er det naturlige centrum, hvor I hver morgen kan opleve fiskekutterne komme ind med deres last af friske fisk. Hundested havn er en meget aktiv havn, og lidt af en kulturperle med masser af aktiviteter og arrangementer. I byens hyggelige centrum, ligger de mange butikker som perler på en snor og indbyder til shopping. Der findes også flere gode restauranter og cafeer, der tilbyder udendørs spisning i sommerperioden. Halsnæs, som Hundested ligger på, er et meget varieret naturområde med masser af gode vandreruter langs hav, sø, skov og fjord. Man har tænkt innovativt i området, der er fyldt med sjove og spændende oplevelser for besøgende – bl.a. ”klap en fisk” på havnen og de mange ”kig op bænke”  i naturen. Se vores sommerhuse i Hundested ovenfor eller tjek de mange muligheder I finder med vores sommerhuse i Nordsjælland!

Lej sommerhus i hundested med havudsigt

Populære feriehuse i Hundested

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hundested

Loading...

Romantisk sommerhuse i Hundested

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hundested

Loading...

Oplevelser i naturen ved jeres sommerhus i Hundested

Naturen er meget varieret med både skov, fjord, hav og søer. Rundt om i området er der opsat ”kig op bænke” hvor I kan ligge og lade tanker flyve, mens I nyder den smukke natur omkring jer. I Grønneseskov finder I bl.a. flere spændende vådområder og en stor bestand af kronvildt. I Auderød skov som grænser op til Arresø, kan I leje kanoer og komme helt tæt på skovens fugleliv. I Ullerup skov finder I et sundhedsspor, der starter tæt ved Hundested hallen. Tæt på jeres sommerhus i Hundested er også en skovlabyrint og en motionslegeplads. Hvis I følger den 5 km lange vandresti i Vinderød Skov, kommer I forbi det smukke Arresødal Slot og Vinderød Kirke. Besøg også Snogebroen i Søen Krebsehullet midt i Kappelhøjkile fredningen. Her kan I ligge på maven og studere søens liv helt tæt på. I lyngbakkerne finder I store arealer med mange særlige arter lyng. I det fantastisk smukke område har I en betagende udsigt over Isefjord. Der er masser af aktiviteter at prøve på Sjælland, og Hundested er ingen undtagelse!

Badeferie i Hundested på Nordsjælland

Strandene ved Hundested

Nær jeres sommerhus i Hundested finder I flere dejlige strande, som indbyder til en dejlig badeferie fyldt med solbadning og svømning: 

  • Trekanten: Midt i byen ligger Trekanten, som er en stor, flot sandstrand med rigtig gode parkering muligheder langs molen. I skolernes sommerferie er der livredder på stranden. Indkøbsmuligheder og spisesteder findes i lystbådehavnen og på kulturmolen, der ligger få hundrede meter fra stranden. Trekanten har blåt flag.

  • Lynæs: Lynæs er en livlig strand med lavt vand. Her holder kite- og windsurferne til. Man kan leje kajakker og stand up paddle board i surf shoppen. Helt tæt på finder I lystbådehavnen med spisesteder og mulighed for at købe frisk fisk direkte fra kutterne - hvis I står tidligt op!

  • Liseleje: Der er ikke langt til Liseleje, hvor der findes en fantastisk lækker sandstrand med klitter. Stranden er børnevenlig med blåt badeflag og gode parkeringsmuligheder.

Uanset hvor I lejer et sommerhus i Nordsjælland, vil I altid befinde jer nær fantastiske strande og flotte kyststrækninger!

Oplevelser på ferie i Hundested på stranden

Sommerhus i Hundested nær attraktioner og aktiviteter

Besøg polarforskeren Knud Rasmussens hus og få et sjældent indblik i hans liv mellem de mange ekspeditioner. Huset ligger tæt på Spodsbjerg fyr og har en fantastisk udsigt over havet. I kan også udforske Krudtværksmuseet og få en rundvisning mellem de mange gamle maskiner der blev brugt til krudtfremstilling. Gå også en tur mellem de gamle krudtmøller, der ligger som perler på en snor i det smukke landskab. Endelig kan I let nå verdenskendte attraktioner som Kronborg, Fredensborg Slot og Københavns mange seværdigheder på under en times kørsel. I Økosamfundet Dyssekilde mellem Hundested og Frederiksværk, kan I udforske den økologiske landsby, der huser næsten 200 beboere. Alle husene er bygget af genbrugsmaterialer og I vil opleve spændende og anderledes arkitektur. Alle er velkommen til at besøge landsbyen. På Halsnæs finder I også Kikhavn, som er et hyggeligt fiskerleje, der kan spores helt tilbage til det 13 århundrede.

Beliggenheden ved hav og fjord, gør Hundested til et oplagt feriemål for lystfiskere, der hvert år lejer mange sommerhuse på Nordsjælland. Desuden er der mange muligheder for al slags vandsport. På havnen finder I masser af spændende aktiviteter. Man har bygget en oplevelsesplatform ”klap en fisk”, hvor I kan komme helt tæt på fisk og krabber i 2 lavvandende ”røre” bassiner. Der findes også minigolf, is-hus og cafe, samt flere butikker i den hyggelige havn. I den tidligere Ølsted grusgrav, er der nu en rekreativ naturpark med vandrestier, bålplads, fugletår og naturlegeplads, her får I let mange fornøjelige timer – helt gratis. I kan også besøge naturlegepladsen Havtyren, der ligger i Liseleje og er Danmarks største naturlegeplads. Der findes flere gode golfbaner i området – bl.a. Asserbo Golfklub. Med et sommerhus i Hundested er der aktiviteter og udflugtsmuligheder til adskillige ferier!

Kunst og kultur nær jeres sommerhus i Hundested

Det helt særlige lys i området, har i mange år inspireret et hav af kunstnere. I kan derfor besøge et væld af gallerier og kunsthåndværksbutikker i Hundested og omegn. På havnen finder I bl.a. et glasværksted og et galleri. I Kongernes Nordsjælland ligger der også mange berømte museer som f.eks. Louisiana og Det Nationalhistoriske Museum. Området er desuden spækket med spændende, historiske slotte. Endelig ligger Købehavn med masser af kunst og kulturtilbud, ikke længere væk, end at I sagtens kan tage på en dagsudflugt dertil. Ligeledes er det nemt at komme til jeres sommerhus i Hundested fra alle egne af Sjælland, hvilket gør området oplagt til et kort weekendophold i sommerhus!

Sommerhusudlejning med lange traditioner

NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning i Danmark siden 1968, og vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse i Danmark. Vi har lokale kontorer ved de fleste sommerhusområder i Danmark, så I befinder jer altid tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis I får brug for vores hjælp under jeres ferie. I er også altid velkomne til, at spørge os til råds hvis I søger et sommerhus med noget helt bestemt eller har spørgsmål til et område.