Sommerhuse Stillinge Strand

Fra et sommerhus ved Stillinge Strand får I et rigtig godt udgangspunkt for jeres feriehusophold på Sjælland. I kan nemt komme til flere spændende attraktioner, I får nem adgang til gode badestrande og lige ved sommerhusets dør venter smukke naturoplevelser. Udvalget af sommerhuse ved Stillinge Strand er ligeledes spændende. Her kan I leje såvel de mindre og meget klassiske sommerhuse samt de større ferieboliger med mange forskellige faciliteter. Stillinge Strand er desuden også velegnet til et sommerhusophold hele året rundt.

Lej sommerhus ved Stillinge Strand

Populære feriehuse i Stillinge Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Stillinge Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Stillinge Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Stillinge Strand

Loading...

Nyd sol, sand og strand nær jeres sommerhus ved Stillinge Strand

Det er ikke uden grund, at langt de fleste sommerhuse på Sjælland ligger tæt på kysten. Vi elsker nemlig at opholde os ved havet og på stranden. Den friske luft, de smukke horisonter og det gode badevand har altid haft en stor tiltrækningskraft på os, især når ferietiden har meldt sig. Fra et sommerhus ved Stilling Strand venter strandlivets glæde lige ved døren. Her er 3 eksempler på gode badesteder som I nemt kan besøge, når I lejer sommerhus i området.

  • Stillinge Strand: Selve stranden ved Stillinge er flot og meget børnevenlig. Her kan I hygge jer på den brede sandstrand og i det rene vand, hvor vanddybden langsomt stiger. Stranden er også tilgængelig for barnevogne samt kørestole. Dyrker I windsurfing er Stillinge Strand også super velegnet til det. Og sidste men ikke mindst, så er en tidlig morgengåtur, i vandkanten, altid skønt som kick starter for en skøn feriedag.

  • Halskov Færgehavn: Små 20 km fra Stillinge Strand kan I besøge områdets vandsportscentrum. Den gamle færgehavn er i gang med en transformation og skal være et vandsportscenter i verdensklasse. Der er allerede nu mulighed for at dyrke forskellige vandsport samt sport på land, som f.eks. beachvolley. Badevandskvaliteten er også i top, så I kan altid tage en forfriskende tur i bølgen blå mens I nyder udsigten til Storebæltsbroen.

  • Bildsø Strand: Lige nord for Stillinge Strand finder I en anden skøn badestrand ved Bildsø. Denne strand ligger bag ved Bildsø Skov, som I skal igennem, for at komme ned p selve stranden. Her venter blødt sand, godt badevand og en skøn natur. Tæt på stranden er der opført en udendørs motionsplads, som I frit kan bruge.

Alle årstider er hyggelige i et sommerhus ved Stillinge Strand

Ordet sommerhus kan godt snyde lidt. Det er klart, at der bookes flest sommerhuse i de lyse og varme måneder, men et sommerhus kan også sagtens bruges på andre tider af året. Sommerhusene ved Stillinge Strand er også attraktive til en ferie i perioderne uden for sommersæsonen.

Efterårets smukke farver og vinterens hvide toner indbyder bestemt også til en tur i sommerhus ved Stillinge Strand. Stearinlys og ild i brændeovnen sætter den helt rette hyggestemning. Familien samles i den bløde sofa til en god film, rendyrket hygge og gode snakke. En frisk gåtur til stranden kvikker op, inden turen går tilbage til sommerhusets lune stue.

De mange dejlige højtider er også oplagte at tilbringe i et sommerhus. Pak f.eks. julegaver og lidt pynt i bilen. Invitere hele familien til julefest i sommerhus, hvor alle kan deles om juleforberedelserne. Mens de voksne tager et ekstra glas af den gode portvin, kan søskende, fætre og kusiner lege sammen, lige indtil trætheden melder sig og de kan putte sig i køjesengene. Ingen skal køre hjem, så der er rig mulighed for, at nyde den hyggelige juleaften fuldt ud. En påskefrokost med påskeægsjagt og god snaps er også oplagt at holde i et passende sommerhus ved Stillinge Strand. Her kan hele familien nyde det spirende forår med ture til stranden og måske kaffe i solen i en god læ-krog ved sommerhuset.

Og glem ikke, at en miniferie altid gør godt, uanset årstid. Mange af de sommerhuse, som udlejes ved Stillinge Strand, kan også lejes for mindre end en uge. Snup en forlænget weekend og få tanket ny energi til hverdagens gøremål eller hvad med et par fridage midt på ugen? Alt er muligt med de fleksible bookingmuligheder hos NOVASOL.

Tag på tur ud i det blå omkring Stillinge Strand

Fra jeres sommerhus ved Stillinge Strand kan I også nemt besøge en anden del af Danmark. I skal bare en tur over Storebæltsbroen til Fyn, hvor der er mange gode attraktioner og skønne naturområder. Blandt de største attraktioner på Fyn finder I Egeskov Slot med flere forskellige oplevelser, for hele familien. Faktisk er der ikke mindre end 123 slotte og herregårde på Fyn, hvoraf en stor del er åben for besøgende. I Odense kan I nemt hygge jer en hel dag. Tag f.eks. på tur ind i H.C Andersens eventyrverden, shop i de små gader og spis god mad på en af byens mange spisesteder. Kig også ind på Danmarks Jernbanemuseum eller tag en tur i den flotte Odense Zoo og hils på alverdens dyr.

En anden ide til en god udflugt er en tur til halvøen Reersø. Den lille halvø ligger i Storebælt mellem Kalundborg og Slagelse. Turen til Reersø går gennem smukke, fredet naturområder. I kan opleve Reersø både i bil, til fods og på cykel. Vælger I at lade bilen stå, kan I følge 4 forskellige ruter, som vil tage jer gennem både den smukke natur og de hyggelige byområder. På Reersø er der spisesteder og købmand samt mange forskellige kunsthåndværkere. Om sommeren summer den lille havn af liv, og fiskehandleren byder på lækkerier frisk fra havet.