Sommerhus i Frederiksværk

Frederiksværk er en lille historisk perle, der emmer af idyl. Små hyggelige torve og pladser, sjove butikker og cafeer med udendørs servering, er bare noget af det der venter jer, når I lejer sommerhus i Frederiksværk. Den charmerende by er opkaldt efter Frederik 5. og har naturen helt inde i bymidten. Gennem hele Frederiksværk flyder nemlig en kanal, der forbinder Arresø med Roskilde Fjord. Langs kanalen finder I hyggelige grønne arealer med skyggefulde træer, og de mange fine broer gør det let, at komme fra den ene side af byen til den anden.

Lej sommerhus i Frederiksværk tæt på Roskilde Fjord

Populære feriehuse i Frederiksværk

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Frederiksværk

Loading...

Miniferie i Frederiksværk

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Frederiksværk

Loading...

Gode grunde til at leje sommerhus i Frederiksværk

  • Hyggeligt, idyllisk bymiljø

  • Tæt på alt hvad Nordsjælland kan byde på

  • Ligger midt i Nordsjællands Nationalpark

  • Dejlige strande i nærheden

  • Badebyer og livlig atmosfære

Strandene ved jeres sommerhus i Frederiksværk

Der findes mange dejlige strande tæt på jeres sommerhus i Frederiksværk, og I vælger selv, om det skal være ned til fjorden eller ud til havet.

Asserbo og Melby: Ligger mellem Tisvildeleje og Liseleje, men er knap så velbesøgt som de to kendte badebyer. I kan med fordel vælge strandene ved Asserbo eller Melby, hvis I vil have lidt ro og fred. Begge strande er dejlige sandstrande med klitter. Der findes parkering ved strandene.

Kregme og Ølsted: Strande ned til Roskilde Fjord i naturskønne omgivelser. Disse strande benyttes primært af sommerhusgæsterne i området og her findes ikke parkering ved stranden.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Frederiksværk

Der findes et væld af aktivitetsmuligheder nær jeres sommerhus i Frederiksværk på dejlige Sjælland. Den afvekslende natur, der både byder på klitlandskaber, plantager, moser, søer, skove og hav, indbyder til alle former for udendørsaktivitet.

Området er spækket med cykel- og vandreruter, hvor I får masser af enestående natur oplevelser. På Arresø kan I sejle i kano eller kajak eller tage en tur med den charmerende båd M/S Frederikke. I kan spille golf, tennis eller minigolf samt surfe. For lystfiskere findes der masser af fiske muligheder i området. Tag en tur på havet med en kutter, fisk fra molen eller vælg en af de mange put and take søer. I kan også udfordre jer selv på klatrebaner eller bruge en af de mange outdoor-fitness pladser, der findes i naturen.

Forslag til gode udflugter fra et i Frederiksværk

Der er så uendelig mange udflugtsmuligheder når I lejer sommerhus på Sjælland. Helt tæt Frederiksværk finder I Arresø, som er Danmarks største sø. Når I bevæger jer rundt i området, kommer I helt naturligt forbi masser af antikvitetshandler, gårdbutikker og små gallerier. Egnen er også spækket med historiske slotte og herregårde, som er et besøg værd. De små badebyer ligger som perler på en snor langs kysten og her kan I nyde en lækker fiskeret i nogle af de mange havnerestauranter. Lad også turen gå til Kronborg Slot med Holger Danske, Louisiana med enestående arkitektur og spændende udstillinger, eller tag en tur til hovedstaden, hvor verdensberømte seværdigheder som Den Lille Havfrue, Nyhavn, Tivoli og Amalienborg venter.

Besøg disse 4 spændende attraktioner, som vil give jer en masse dejlige oplevelser med hjem, fra jeres tur i et privat sommerhus i Frederiksværk. 

  • Kanonstøberiet Gjethuset

  • Louisiana

  • Esrum kloster

  • Kronborg

Tag børnene med i sommerhus i Frederiksværk

Et sommerhus i Danmark er det den perfekte ferieform for børnefamilier. Her er masser af plads til leg og sjov, både ude og inde. Når I vælger et sommerhus på Sjælland, er der desuden frit valg til et hav af sjove aktiviteter og spændende seværdigheder for børn og barnlige sjæle.

Frederiksborg Slot, kan familiens yngste være prinsesser eller riddere for en dag. I Øresundsakvariet kan I komme ned under havoverfladen og se sjove fisk. På Hundested Havn kan I besøge den store lege platform, hvor I kan fange krabber og klappe en fisk. I Tothaven besøgsbondegård venter masser af søde dyr, der gerne vil klappes. På Havreholm kan I klatre i trætoppene og spille disc golf, og på de mange naturlegepladser i området, kan familiens yngste boltre sig, mens de voksne nyder de smukke omgivelser.

Tag i sommerhus i Frederiksværk hele året

I kan med fordel leje sommerhus i Frederiksværk hele året. Den enestående natur, kan også sagtens nydes på en vinter- efterårs eller påskeferie. Med København indenfor køreafstand, lokker hovedstadens mange attraktioner - også udenfor sæsonen. Måske vil I bare have en get a way for to? I behøver ikke leje sommerhus for en hel uge, I kan sagtens nå at få ladet batterierne op på en miniferie, hvor tosomhed og romantik er i højsædet. Hos NOVASOL har I mulighed for, at planlægge netop den ferie I har behov for og ønsker jer. Benyt jer af de fleksible muligheder som sommerhusudlejning tilbyder.