Sommerhus i Karrebæksminde

Tag hele familien med i sommerhus i Karrebæksminde. Her vil I blive mødt af en sand sjællandsk ferieperle, der leder tankerne hen på Morten Korch og fordums tid. Karrebæksminde var et slumrende fiskerleje for år tilbage, men i dag emmer Karrebæksminde af liv og feriestemning. Året rundt er lokalkalenderen fyldt med begivendheder og events, der er værd at opleve på ferien.

Fra et sommerhus i Karrebæksminde, kan I få koblet af og nyde de smukke omgivelser, tæt på skov og hav. I finder en lang række aktiviteter i byen, både på land og til vands. I kan blandt andet spille minigolf, paddleboarde, ro kajak og tage en hyggetur rundt i de flotte lystbådhavne. Der er ligeså en lang række dejlige restauranter og I kan smage en af Danmarks bedste is, fra Enø Bageri. Læs mere herunder og få inspiration til din næste ferie!

Sommerhus i karrebæksminde - tag familien med på stranden

Populære feriehuse i Karrebæksminde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Karrebæksminde

Loading...

Luksus feriehuse i Karrebæksminde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Karrebæksminde

Loading...

De 5 dejlige ting at lave i et sommerhus i Karrebæksminde:

  1. Besøg Gavnø Slot og Go Fly klatreparken - du får 25% rabat med NOVASOL

  2. Ved den rolig inderhavn kan der lejes paddleboards(SUP) og kajakture

  3. I det hyggelige Enø Bageri, kan I smage en af Danmarks bedste is!

  4. Få en lækker drink og lyt til live musik i solen, på vincafeen Fiskerlejet 

  5. Bred håndklædet ud på den lækre Enø strand, hvor der både er livredder og blåt flag! 

Der er mange gode grunde til at leje et sommerhus i Karrebæksminde. En af dem er den smukke natur, der omgiver det gamle fiskerleje og som let kan udforskes til bens eller på cykel. Både rundt om og i selve byen, finder du et hav af aktiviteter for hele familien. Herunder kan man nævne klatreparken i Gavnø slot, shoppetur i Næstved, BonBonland eller en tur på stranden.

Sommerhus i Karrebæksminde tæt på smuk natur

Sjove aktiviteter fra et sommerhus i Karrebæksminde

I selve Karrebæksminde samt på Enø, finder I masser af aktiviteter, faktisk flere end man kan nå på en hel uge, både i og udenfor højsæsonen. Skulle man alligevel få lyst til at tage bilen eller cyklen ud i de smukke sydsjællandske omgivelser, for at komme lidt væk, så er der heldigvis også rigeligt med aktiviteter at finde her!

Ikke langt fra Karrebæksminde finder man for eksempel forlystelsesparken BonBonland, hvor der virkeligt er noget for alle! Giv børnene og jer selv årest sjoveste dag og slå jer løs i de mange forlystelser og boder. Faktisk får man 25% rabat på sin indgangsbillet når man lejer sommerhus på Sjælland gennem NOVASOL - se dét er "skide skægt"!.

På jeres ferie i Karrebæksminde, kan I også tage et smut forbi Gavnø Slot, der blev opført tilbage i 1402. Her er der flere aktiviteter, end man kan nå på en dag. Slottets hovedattraktioner er deres klatrepark GoFly, hvor unge som gamle bliver udfodrede i trætoppene. Gavnø Slot har også et bryggeri, hvor I kan smage en lang række forskellige øl samt en smuk slotspark, hvor der er events året rundt. Her kan I blandt andet opleve Danmarks største tulipanfestival, veteransbilshow eller julemarked.

Trænger I til en dag med lidt storby, så tag en tur ind til Næstved. Her kan I gå på shopping i gågaden eller tage en tur i biografen, noget som hele familien kan være med til - også oplagt, hvis det danske sommervejr driller en smule.

Hvorfor vælge sommenhusudlejning i Karrebæksminde?

Det fede ved sommerhusudlejning i Karrebæksminde er, at du har 100% frihed til at planlægge til ferie, som det passer dig og familien. Et sommerhus giver ligeledes rolig og hjemlige rammer. Man behøver altså ikke at skulle ud hver dag, man kan sagtens blive hjemme og hygge i, eller omkring huset. Skulle vejret drille lidt, ja så er et sommerhus også rigtig hyggeligt. Her kan man tænde op i brændeovnen, lave sig en kop kaffe og smide en god film på tv'et. Det bedste ved NOVASOLs sommerhuse er dog, at de kommer i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter. Med andre ord, er der noget for erhver smage, når du lejer sommerhus i Danmark!