Sommerhus på Sjællands Odde

Mellem Kattegat, Isefjord og Sejerø Bugten ligger Sjællands Odde med vand til alle sider. Der findes mange skønne sommerhuse på Sjællands Odde og området er oplagt for jer, der vil slappe af, bade og fiske fra et sommerhus i Danmark. I finder nemt et sommerhus på Sjællands Odde tæt på vandet og i hyggelige områder med bevoksning og træer. I de små landsbyer i Odsherred står tiden stille – her har man ikke travlt. Der er stor tradition for fiskeri på Odden, som da også har sit helt eget røgeri, tegnet af den verdensberømte arkitekt Arne Jakobsen. Det smukke røgeri ligger med en betagende udsigt over havet og her kan I sidde og nyde friske røgvarer fra gammeldags rygeovne. Besøg også Nykøbing Sjælland, som er en hyggelig købstad med gågade og et hav af spændende butikker. Lej et sommerhus på Sjællands Odde og nyd en ægte ferie for hele familien!

Fiskerøgeri på Sjællands odde

Populære feriehuse i Sjællands Odde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sjællands Odde

Loading...

Feriehuse med spa i Sjællands Odde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sjællands Odde

Loading...

Aktiviteter ved jeres sommerhus på Sjællands Odde

Når I lejer sommerhus på Sjællands Odde, er der masser af gode attraktioner og aktivitetsmuligheder for alle aldre. For jer som rejser med børn eller som bare elsker karuseller, så er det oplagt at tage en tur i Sommerland Sjælland. Mere en 60 aktiviteter og forlystelser, finder I i parken. Er vejret til det, kan I også besøge det store vandland med bl.a. Den Blå Lagune. Parken er smuk med masser af grønne områder, hvor I kan nyde medbragt mad og drikke.

At besøge en dyrepark er noget som hele familien vil hygge sig med. I Odsherred Zoo Rescue, mellem Høve og Asnæs, kan I komme helt tæt på 100 forskellige dyrearter – bl.a. aber, strudse, kænguruer og lamaer. I kan også hygge jer i ”klappe-geder-folden” eller få en ridetur på en pony. Parken er samtidig et trygt hjem for dyr, der har haft et strabadserende liv. Der findes masser af borde og bænke, hvor I kan nyde madkurvens indhold og de skønne omgivelser.

I kan også besøge det fine Odsherred Brandmuseum og gå på opdagelse mellem de gamle brandbiler. Spille golf fodbold på den 18. huller bane midt i den skønne natur, eller udforske livet blandt ridderne på Ulfborg. Med et sommerhus på Sjælland er der altid attraktioner hvor hele familien vil få masser af gode oplevelser med hjem fra.

Badeferie på Sjællands Odde

Når I lejer sommerhus på Sjællands Odde, finder I en perlerække af børnevenlige badestrande, hvor solen og den salte havluft lokker store og små. Når solen står højt og sommeren har meldt sin ankomst i Danmark, er der ikke noget bedre sted at være end ved den dejlige kyst. Her kan man nemt bruge mange timer, uanset om man elsker at sole sig eller er mere til sjov i vandet. Fra et sommerhus på Sjællands Odde er der aldrig langt til en strand. 

  • Oplev Gudmindrup strand, der i 2006 blev kåret til Danmarks bedste strand af Jyllands Postens læsere . Langs stranden er der skønne klitter, hvor I kan finde jeres egen lille gryde. Gudmindrup er både børnevenlig og handikapvenlig, og der er toiletter og en stor p-plads ved stranden.

  • Ved Ebbeløkke Strand vil familiens yngste medlemmer elske at lege og plaske. Det er en meget børnevenlig strand med rent vand. Her skal I langt ud, før der bliver dybt. Ved lavvande dannes der vandhuller som børn og barnlige sjæle elsker at lege i.

  • Ved Ellinge Lyng finder I endnu en børnevenlig strand med egen p-plads. For at komme til selve stranden kan I gå gennem et smukt fuglereservat via en dæmning eller en bro. Så I kan også godt tage kikkert og fuglebogen med. 

  • Høve Strand er en fin sandstrand med dejlige klitter. Stranden ligger smukt ud til Sejerø Bugten og er for hele familien. Der er både p-plads og toiletter ved stranden.  

  • Tager I til Lumsås Sønderstrand, så kommer I til en af Danmarks bedste badestrande. Her finder I en bred sandstrand med klitter og meget børnevenlige vandforhold.

  • Fantastisk bred badestrand med klitter, sådan tager stranden ved Tengslemark Lyng sig ud. Her kan I roligt tage de små med – vandet er nemlig lavt. Man kan også wind- og kitesurfe fra stranden, da der er fine vindforhold.

Ferie for de aktive i et sommerhus på Sjællands Odde

Der findes masser af cykel og vandrerstier i Odsherred, så pak bare vandrestøvlerne når I skal i sommerhus på Sjællands Odde. Har I ikke selv plads til cyklen, kan I sagtens leje cykler lokalt.

I har også mulighed for at udforske kysten i kajak – I kan enten vælge at sejle ud på egen hånd eller deltage i en guidet tur. I kan leje kajakker og købe kajakkort flere steder. Endelig er der rigtig gode forhold for jer, der elsker at udfordre jer selv med wind- og kitesurfing. Vindforholdene er meget fine ved de fleste af Oddens kyster og det er også muligt at tilmelde sig et kursus.

Andre muligheder er rideture i naturen, leje af tennisbaner og sejlture på fjorden. I finder endnu flere gode aktivitetsmuligheder langs kysten, hvor I bl.a. også kan leje et sommerhus i Rørvig.

Sommerhus på Sjællands Odde - Det´ for børn!

Udover de mange børnevenlige badestrande og attraktioner, giver et sommerhus på Sjællands Odde også mulighed for andre skønne oplevelser for de helt små.

Besøg f.eks. et af de mange gårdbrug, hvor børnene kan komme tæt på dyr og landbrugsmaskiner. Eller fang krabber fra en badebro med en simpel ”krabbefanger”. I kan også besøge Farmors Dukkehus, som er en unik samling af gamle dukker.

På en regnvejrsdag kan I besøge Vig bio eller den lokal svømmehal. I kan også blive i sommerhuset og hygge jer med en god film, en bog eller et spil. Det er noget af det, som er så dejligt ved sommerhusudlejning som ferieform. Her er nemlig plads til jer og masser af privatliv. Så skynd jer at finde et dejligt sommerhus i Danmark, før det bliver for sent!

Lej sommerhus og få den ferie I ønsker jer

De mange ferieboliger som udlejes via NOVASOL, er alle forskellige. Denne mangfoldighed gør netop, at der er en feriebolig for enhver smag og ethvert behov

Vores ferieønsker kan også være meget forskellige, alt efter hvilken ferie vi skal afholde. Til vores sommerferie vil vi ofte gerne være tæt på hav og strand. Duften af det salte hav, de smukke udsigter og dovne dage i det bløde sand, er for mange indbegrebet af sommerferie, især når vi vælger sommerhusudlejning i Danmark. 

At leje sommerhus i de kolde måneder, til vinter - og efterårsferie er også blevet populært. Her betyder beliggenheden ikke altid lige så meget som sommerhusets faciliteter. I de kolde ferieperioder vil vi naturligvis opholde os mere indenfor i sommerhuset. Derfor ligger vi større vægt på faciliteter, som kan forsøde ferien. Her er det især sommerhuse med indendørs pool, spabad og sauna som hitter.