Sommerhus i Faxe Ladeplads

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus i Faxe Ladeplads

Der er dømt vaskeægte feriestemning i den lille, charmerende kystby, Faxe Ladeplads. Her får I både gode badestrande, hyggelig havnestemning og autentiske oplevelser langs Faxe Bugt og Østersøen, og hele herligheden ligger kun ca. en times kørsel fra København. Badestranden Feddet, der ligger vest for Faxe Ladeplads, er ikke bare en af områdets, men hele Sydsjællands bedste strande, og fra den lille tange er der både nem adgang til havet og Præstø Fjord.  

Noget af det der gør området omkring Faxe Ladeplads ganske særlig, er den unikke undergrund, der rummer flere millioner års historier. I Faxe Kalkbrud kan I selv gå på opdagelse i det store og imponerende kalkbrud, der mest af alt ligner noget fra en science fiction film, og hvem ved; måske er I heldige at finde spor efter dinosaurerne i form af de fossiler, der gemmer sig i de kridhvide sten. Eventyret findes på Sydsjælland.

Populære feriehuse i Faxe Ladeplads

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Faxe Ladeplads

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Faxe Ladeplads

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Faxe Ladeplads

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Faxe Ladeplads. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Sydsjælland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Faxe Ladeplads

1. Ca. en times kørsel fra København

2. Tæt på flere populære seværdigheder

3. Hyggelig havnestemning året rundt 

3 populære attraktioner i nærheden af Faxe Ladeplads

1. Geomuseum Faxe

2. Møns Klint

3. Skovtårnet

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.