Sommerhus i Jægerpris

Jægerspris er et stille og roligt ferieområde, hvor hele familien kan være med og hvor aktiviteterne står i kø! Fra et sommerhus i Jægerspris kan du se seværdigheder om Jærgerspris slot, besøge Issefjordens mange strande og tage en dagstur ned til historiske Roskilde. I vil befinde jer midt i smuk natur, hvor lange gåture i skoven, stranden og sejlture på den brede fjord, aldrig er langt væk. Drømmer i om en romantisk getaway for par eller om en ferie, hvor der er noget at lave for hele familien, så er et sommerhus i Jægerspris et oplagt bud! Se vores mange sommerhuse i Jægerpris herover eller få meget mere information og inspiration til den næste ferie herunder. Book jeres næste sommerhus med NOVASOL i dag!

besøge jægerspris slot fra et sommerhus i jægerspris

Populære feriehuse i Jægerspris

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jægerspris

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jægerspris

Loading...

De 5 bedste oplevelser i Jægerspris

  1. Jægerspris Slotsmuseum og Slotspark er et "must see" på ferien

  2. Tag hele familien med på opdagelse rundt i den smukke Nordskov

  3. Besøg byens vartegn Jægerspris Mølle, der blev opført tilbage i 1854

  4. Oplev det åbne friluftmuseum Frederiksund Vikingeboplads

  5. Find cyklen eller vandreskoene frem og tag en tur langs fjordstien

Oplev jægerspris slotspark fra et sommerhus i Jærgerspris

Hvorfor leje sommerhus i Jægerspris?

Der er rigtig mange gode grunde til at leje et sommerhus i Jærgerspris og holde sin familieferie i Nordsjælland. Også mange flere, end vi har plads til på denne side, men her får du alligevel lige et lille udpluk af, hvorfor du skal leje dit næste sommerhus i Jægerspris. Først og fremmest er Jægerspris et sted for de, som elsker nærheden til unik og alsidig natur, men samtidigt ønsker sig let adgang til byliv, cafebesøg og shopping i f.eks. Roskilde eller København. Og netop smuk og enestående natur bliver du omgivet af, fra et sommerhus i Jægerspris. Her har du den smukke fjord på den ene siden og store skovområder på den anden. Fra et sommerhus på Sjælland er man generelt aldrig ret langt væk fra København, men i Jægerspris er du kun er kort bustur samt en s-togstur væk fra hovedstanden. Den hyggelige Roskilde og historiske Frederikssund ligger også lige om hjørnet og er oplagte udflugtsmål, hvis vejret ikke lige arter sig til stranden eller en tur i skoven. Der vrimler med seværdigheder i og omkring Jægerspris. Med andre ord så er der noget at lave for alle. Det er uanset om I tager afsted som par, med vennerne eller med børnene, der skal have sin debut med en ferie i et sommerhus i Danmark

Hos NOVASOL finder du ligeledes sommerhuse i Jægerspris for enhver smag og pengepung. Vi har de klassiske sommerhuse i træ, hvor faciliteterne er i den simple afdeling og hvor det er nærheden til naturen, stilheden og kvalitetstid med hinanden, der er i fokus. Du finder også de store og moderne feriehuse, hvor der ikke er sparet på noget og hvor i kan nyde luksus som havudsigt, lækre havemøbler og en swimmingpool. Uanset hvilken type feriehus du forelsker dig i, så kan du nemt og trygt booke din næste ferie igennem NOVASOL. Vi har mere end 50 års erfaring med sommerhusudlejning og har det største udvalg i Danmark!

Oplevelser i naturen fra dit sommerhus i Jægerspris

Et af de mere populære udflugtsmål i Jægerspris er Nordskoven. Her kan besøgene tage picnic kruven med og hygge sig med en frokost under de store egetræer eller tage sig en lang vandretur til skovens højeste punkt, Frederikshøj. Her finder man også Frederik VIIs gamle jagtpavillion, hvor man kan tage sig et velfortjent hvil. På gåturen kan man mellem træerne skimte den smukke Roskilde Fjord i bagrunden mellem de mange træer. Undervejs kan I gøre hold ved den store Kongeeg, der anslåes at være næsten 2000 år gammel. Nordskoven har en ca. 14 kilometer lang cykelrute, der tager jer forbi skovens mange seværdigheder blandt andet Bredvig Mose, Kongeegen og Birkeskoven. Andre oplevelser som kan anbefales er Vikingebopladsen i Frederikssund, Nationalpark Skjoldungens land, Fjordstien,  Thyras Høj og ikke mindst det velkendte MTB spor i Frederikssund. Der er nok at se, opleve og prøve fra et sommerhus i Jægerspris, så det er bare om at få booket jeres næste ferie i dag!

Oplevelser ved vandet fra et sommerhus i Jægerspris

I sommermånederne er det blev rigtigt populært at leje kajakker, bådeture og stand-up padleboards, for at tage ud på fjorden og udforske den smukke natur fra vandsiden. Flere steder i de mindre byer langs kysten, kan man leje diverse fartøjer, som vil give jer en sjov dag på vandet! Er man til fiskeri på sin ferie, så kan man både forsøge sig med kystfiskeri i Østerskoven eller leje en båd og prøve lykken længere ude på vandet. Der er masser at lave i naturen, når i lejer et sommerhus i Jægerspris og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.