Sommerhus i Høve Strand

Odsherred er et af de steder i Danmark, hvor koncentration af sommerhuse er størst, og det er lige netop i det smørhul, at Høve Strand ligger. Det store sommerhusområde er en del af et bælte, der strækker sig stort set uafbrudt fra bunden af Sejerø Bugt og hele vejen op til spidsen af Sjællands Odde, og selvom der er mange skønne steder på den strækning, er Høve Strand en perle iblandt. Høve Strand ligger i første klitrække til en skøn sandstrand, der med sin placering inderst i bugten er særdeles børnevenlig.  

Det er ikke svært at se, hvorfor Odsherred hvert år tiltrækker gæster fra både nær og fjern. Kombination af de gode badestrande, den smukke natur i det forhistoriske istidslandskab og beliggenheden ved den billedskønne Sejerø Bugt er svær at slå, og den store popularitet har været med til at skabe masser af liv i og omkring Høve Strand og hele vejen langs kysten - også uden for højsæsonen.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Høve Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Høve Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Høve Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Høve Strand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Høve Strand, der alle ligger et stenkast fra Sejerø Bugt. Book dit sommerhus i Høve Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Odsherred har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Høve Strand

1. Indbegrebet af ferie i Danmark    

2. Tæt på Sejerøbugtens fine sandstrande

3. Tæt på både København & Sjællands Odde

3 populære attraktioner i nærheden af Høve Strand

1. Sommerland Sjælland

2. Michelin-stjerner på Dragsholm Slot

3. Færgetur til Sejerø

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.