Sommerhus i Veddinge Bakker

Veddinge Bakker ligger i et stort sommerhusområde på den nordvestlige del af Sjælland. Bakkerne er en del af Odsherred-buerne, hvor der er flere fantastiske udsigtspunkter. Veddinge Bakker er bl.a. populært blandt naturelskere, som nyder at tage rundt i det bakkede landskab og langs Sejerøbugten. Fra et sommerhus i Veddinge Bakker er der heller ikke langt til rigtig gode attraktioner og oplevelser for alle. 

I et sommerhus i Veddinge Bakker kan I nyde godt af mange forskellige, skønne oplevelser og indtryk i det nordvestlige Sjælland. Natur, kultur og hygge er indenfor rækkevidde fra Veddinge Bakker.

Lej sommerhus i Veddinge Bakker

Strande ved og nær sommerhuse i Veddinge Bakker

Når I lejer et sommerhus i Veddinge Bakker, har I flere muligheder for en god tur til strand og hav. Ved Veddinge Bakker kan I hænge ud på den børnevenlige badestrand. Mange lystfiskere er rigtig glade for Veddinge Strand, hvor der, alt efter sæson, kan fiskes efter havørred, hornfisk og fladfisk. 

Fra Veddinge Bakker er der flere muligheder for, at få en skøn dag på stranden. Odsherred er kendt for nogle helt fantastiske badestrand og kystområdet kaldes ikke unden grund for "Den Danske Riviera". 

Pak badetøj og solcreme og sæt kurs mod bl.a. disse strande nær jeres sommerhus i Veddinge Bakker. 

  • Høve Strand: En rigtig fin strand ved Høve Skov ud til bugten. 

  • Lumsås Sønderstrand: Her finder I en af Danmarks bedste strande ved Sejerøbugten. Stranden er bred og med fine klitter ind mod land. 

  • Ellinge Lyng Strand: En af børnefamiliernes favoritter ved Sejerøbugten. Vejen ned til stranden går gennem et meget smukt fuglereservat. 

Vil I gerne holde ferie helt tæt på havet, så kan I, i jeres søgning, angive en max afstand til vand. På den måde finder I endnu nemmere frem til det helt rette sommerhus for jer. Denne søgefunktion er naturligvis tilgængelig i forhold til alle vores sommerhus i Danmark.

Veddinge Bakker strand

Nyd den unikke natur i Veddinge Bakker

Omkring jeres sommerhus i Veddinge Bakker venter et utal af unikke og smukke naturoplevelser. Det kuperede terræn byder både på skov, strand og historiske seværdigheder. 

Veddinge Bakker ligger i området Geopark Odsherred. Geoparken er som den første af sin slags i Danmark blevet optaget i Global Geoparks Network som støttes af UNESCO. Det unikke istidslandskab byder både på smuk natur, dejlige smagsoplevelser og spændende aktiviteter. Inden I bevæger jer ud i Geopark Odsherred, kan I få et fint indblik i geoparken på Dragsholm Slot, hvor I finder parkens informationssted. 

Når I bevæger jer rundt i Geopark Odsherred, er der bl.a. flere forskellige udsigtspunkter. På Vejrhøj, Sjællands tredje højeste punkt, belønnes gåturen med en fabelagtig udsigt over Geoparken og Nekselø Bugt. I god vejr kan I se ikke mindre en 27 kirker fra Vejrhøj. Et gammelt sagn er også  tilknyttet Vejrhøj. Det siges, at der bor en drage ved højens fod. Dragen skulle eftersigende bevogte tre guldæg, som er så store, at ikke engang det mindste af æggene kan indløses for alle Danmarks rigdomme.

Tag også en tur til Esterhøj, som I finder bag Veddinge Bakker. Fra højen kan I nyde en fantastisk udsigt over Sejrøbugten og det smukke landskab.

Besøge de lokale gårdbutikker når I lejer sommerhus i Veddinge Bakker

De gode smagsoplevelser i Veddinge Bakker

Det unikke landskab på Odsherred bruges også til dyrkning af forskellige råvare. Den særlige jordbund samt den friske havluft er med til at gøre råvarer fra Odsherred særligt velsmagende. I Odsherred avles f.eks. kødkvæg og øko-grise, som får lov til at spise området græs og urter. I området dyrkes mange forskellige grøntsager, hvor nok især Lammefjords gulerødder er kendte. 

De lokale råvare sælges både i landsdækkende supermarkeder samt på de lokale gårdbutikker. Oplagt er det naturligvis også, at områdets restauranter også gør brug af de lækre produkter på deres menukort. Når I er på tur rundt i området, så gør jer selv den tjeneste og besøg de mange fine gårdbutikker. Her kan I, alt efter sæson, forsyne jer med alverdens lækkerier ligefra kød, grøntsager, honning og vin. Hjemme i sommerhuset kan I så hygge jer med madlavningen og sætte jer til bords og nyde et vaskeægte lokalt måltid. Der er naturligvis også mange gode restauranter nær Veddinge Bakker, hvor I kan få inspiration til det næste hjemmelavede måltid. 

Uanset hvor I har valgt at leje et sommerhus på Sjælland, så bør I tage turen til Odsherred og gå ombord i alle de lækre råvare. I vil ikke helt sikkert ikke fortryde turen.

Lej sommerhus i Veddinge Bakker hele året

Spændende udflugtsmål nær jeres sommerhus i Veddinge Bakker

I området omkring Veddinge Bakker er der flere fine og alsidige attraktioner og seværdigheder. Her finder I både børnevenlige attraktioner, historiske oplevelser og hyggelige byer med mulighed for shopping og gode madoplevelser. 

En af de oplagte attraktioner for børnefamilien er Sommerland Sjælland. Fra Veddinge Bakker er kun små 20 min. i bil til forlystelsesparken. I Sommerland Sjælland er der forlystelser for alle, fordelt på 5 forskellige temalande herunder et badeland. 

Besøg også Odsherred Zoo - Danmarks eneste og første rescuecenter for eksotiske dyr. Zooen har specialiseret sig i små aber, men i parken er der ca. 600 dyr fordelt på 100 arter. I Odsherred Zoo vil både børn og voksne få en fin og lærerig oplevelse. 

Ulvsborg Historisk Værksted venter både spændende og historiske oplevelser for hele familien. På oplevelsescentret skildres Danmarks historien i perioden mellem vikingtiden og middelalderen. På centret arrangeres flere forskellige events i løbet af året. Events som inddrager de besøgende i forskellige aktiviteter. 

Mange børn, måske mest drenge, har haft eller har en drøm om at blive brandmand. En drøm som kan følge med ind i voksenlivet. På Odsherred Brandmuseum kan I lege brandmænd for en dag. På museet udstilles mere end 20 brandbiler - den ældste stammer helt fra 1864. Museets gæster kan også afprøve diverse brandudstyr. Hold øje med museets forskellige events i løbet af året. 

Foruden disse attraktioner kan I også besøge: Malergården, Sigurd Swanes malerhjem. Odsherred Kunstmuseum. Hempel Glasmusuem. Nykøbing Sj. psykiatriske museum. Odsherreds Kulturhistoriske musuem.

Sommerhus i Veddinge Bakker er til ferie året rundt

Mange vælger at leje et sommerhus, når sommerferien står for døren. Det forstår vi godt, for når det er sommer i Danmark, solen skinner og vi kan trække i shortsene, så er der ikke noget bedre end en ferie i Danmark. 

Men udenfor sommersæsonen kan Danmark også byde på en masse dejlige oplevelser og rigtig gode feriedage i et sommerhus. Hver sæson byder nemlig på sine egne højdepunkter. I efteråret prydes den smukke natur i smukke orange/røde farver. I foråret kan vi nyde de grønne spire og de fine små blomster, som minder os om, at de lyse dage er på vej. Vinteren kan både være grå og hvid, og indbyder til masser af hygge i den lune stue. Blandt de mange sommerhuse i Veddinge Bakker er der også mulighed for at holde ferie hele året. 

Rigtig mange elsker også at tage på en lille ferie midt i den hektisk hverdag. 3 dage i et sommerhus kan gøre underværker, når der er behov for ny energi og tid med familien eller vennerne. Hos NOVASOL kan der lejes mange sommerhus til en miniferie - hele året.