Sommerhus i Lumsås

Tag i sommerhus i Lumsås tæt på gode strande

Sommerhus i Lumsås

Sommerhusområdet ved Lumsås består af 2 områder, et ved Lumsås Nordstrand og et ved Lumsås Sydstrand med selve Lumsås by midt imellem. Fra et sommerhus i Lumsås kan I udforske både Sjællands Odde, Odsherred, området ved Sejerøbugten samt tage på spændende ture til forskellige attraktioner samt hyggelige byer.

Populære feriehuse i Lumsås

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lumsås

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lumsås

Loading...

Tips til jeres ophold i et sommerhus i Lumsås

  • Lumsås Mølle - hvor I kan se hvordan man malede mel i gamle dage. 

  • Nykøbing Sjælland - den hyggelige købstad med gode butikker på gågaderne. 

  • Sommerland Sjælland - med sjove forlystelser der vil give gode grin til hele familien 

  • Brug de mange vandreruter til at opleve det unikke og kuperede terræn 

  • Kig ind hos de mange kunstnere og kunsthåndværkere som holder til i området

Sommerhus i Lumsås - klassisk dansk sommerhusferie

Lumsås er ikke et så kendt sommerhusområde, hvor der er mange "fastboende" sommerhusejere, som bruger deres sommerhuse alt det de kan. Det giver en helt særlig stemning i det, som man kan betegne, som er klassisk,dansk sommerhuskvarter. Udbuddet af sommerhuse dækker primært over gode træsommerhuse med sjæl og personlighed. En stor del af de sommerhuse, som udlejes i Lumsås, ligger helt tæt på havet. Nogle af sommerhusene har også den vildeste udsigt direkte over det blå hav. En ekstra luksus til jeres tur i et sommerhus på Sjælland.

Dyrk strandliv fra et sommerhus i Lumsås

Lumsås Sydstrand er en af de skønne strande i området og en rigtig børnevenlig en af slagsen. På den brede sandstrand med de fine klitter er der rig mulighed for, at lege, sole sig, bade og nyde det smukke landskab ved Sejerøbugten. Lumsås Nordstrand vender ud mod Kattegat. Her er selve strandarealet ofte lidt smallere, end ved den sydlige strand, men I kan sagtens nyde dejlige dage i og ved det rene vand.

Lej sommerhus til jeres drømmeferie

Vælger I at leje et sommerhus i Lumsås, vil I få en ferie med frihed. I lejer jer nemlig ind i private rammer, hvor I kan forme netop den ferie I drømmer om. Hvis I ønsker ren afslapning, kan I f.eks. spise sen morgenmad i sengen eller nyde det danske sommervejr på terrassen, uden at bekymre jer om forstyrrelser og uventede tilskuere. De mange sommerhuse i Danmark giver de bedste betingelser for en ferie med frihed.