Sommerhus i Havnsø Strand

Mellem Saltbæk Vig og Nekselø Bugt - og i hjertet af naturskønne Vestsjælland - ligger den lille, hyggelige havneby, Havnsø. Her er der dømt vaskeægte feriestemning, og Havnsø er da også placeret lige i smørhullet mellem den aldeles glimrende Vesterlyng Strand mod syd og Sejerøbugten lidt længere nordpå. Fra Havnsø er der desuden færgeforbindelse til de to charmerende småøer, Nekselø og Sejerø, der begge er et besøg værd.

Det er umuligt at overse den fantastiske natur, der indrammer Havnø. Lige uden for døren ligger den smukke Nekselø Bugt med udsigt til Nekselø, og bevæger I jer ind i landet ligger de gule, vidtstrakte rapsmarker side om side med Vestsjællands vilde istidslandskaber, der bliver mere og mere fremtrædende jo tættere I kommer på Odsherred. Syd for Havnsø finder I en af Sjællands hyggeligste handelsbyer, Kalundborg, der både byder på spændende seværdigheder og masser af café- og kulturliv.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Havnsø Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Havnsø Strand

Loading...

Romantisk feriehuse i Havnsø Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Havnsø Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Havnsø Strand

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Havnsø Strand. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Vestsjælland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Havnsø Strand

1. Hyggelig havnestemning

2. Tæt på flere gode badestrande

3. Afslappende sommerhusstemning

3 populære attraktioner i nærheden af Havnsø Strand

1. Vejrhøj Vingård

2. Dagstur til Nekselø & Sejerø

3. Røsnæs Fyr - Sjællands vestligste punkt

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.