Sommerhus i Klint

I naturskønne omgivelser i Odsherred, ligger det hyggelige sommerhusområde Klint. Her kan I virkelig få ladet batterierne op i de dejlige, fredelige omgivelser. De fleste af sommerhusene i området er placeret ugenert i naturen, og mange af dem har samtidig havudsigt.

Den uspolerede natur i området er opstået i istiden og udover enestående naturoplevelser, kan I kan være heldige at finde fosiler på cykel- og vandreture i imponerende istidslandskab. Stranden i Klint er en blanding af sand og sten, og om sommeren er der flere badebroer i området, hvorfra I kan tage en dukkert eller fange krabber. Der findes en lille havn og en dagligvarebutik i Klint og ellers er der kun 5 kilometer til Nykøbing Sjælland, som er spækket med sjove butikker og hyggelige resturanter. 

Hos NOVASOL kan I leje sommerhus i Danmark hele året og I vælger helt selv, om I vil leje for en hel uge eller bare en miniferie, på et par dage, som en lille pause fra hverdagen. Den skønne natur indbyder til lange traveture året rundt – også udenfor højsæsonen.

Lej sommerhus i Klint og nyd den smukke natur

Populære feriehuse i Klint

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Klint

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Klint

Loading...

5 fede oplevelser i og nær Klint

Hvis I kan løsrive jer fra naturen, stranden og jeres hyggelige sommerhus i Klint, venter der masser sjove oplevelser, spændede attraktioner og anderledes aktiviteter i nærområdet. 

 • Global Geopark: En del af UNESCOs verdensomspændende Global Geoparks Network. Her samles smagsoplevelser, naturåbenbaringer, kultur og sjove aktiviteter i én fantastisk helheds oplevelse. 

 • Sommerland Sjælland: Sjov og ballade for børn og barnlige sjæle. Få en mindeværdig dag i den hyggelige park med masser af forlystelser og et vildt badeland.

 • Sagnlandet Lejre: Oplev historiens vingesus i autentiske omgivelser i det levende museum, hvor I kan lege vikinger for en dag. 

 • Odsherred Zoo Rescue: Kom helt tæt på de eksotiske dyr, klap de søde geder og få en ridetur på en pony i den hyggelige dyrepark, som også har til formål, at redde nødstedte dyr og give dem et nyt hjem.

 • Dragsholm Slot: Imponerende bygningsværk med mere end 800 års historie på bagen. Her kan I samtidig nyde en gastonomisk middag i særklasse, i de historiske omgivelser.

Byer nær jeres sommerhus i Klint

Der ligger flere hyggelige byer i nærheden af jeres sommerhus i Klint. Tag f.eks. en smut forbi den idylliske købstad Nykøbing Sjælland, hvor alle jeres feriedrømme kan gå i opfyldelse. Den hyggelige gågade er spækket med små butikker, fortovs cafeer og i bymidten emmer det af atmosfære. I Rørvig kan I fange krabber fra molen, spise friskrøgede fisk og gå på lokale marked. Endelig er det altid oplagt med en dagstur til København, når I lejer sommerhus på Sjælland. Her venter seværdigehder i verdensklasse, som Den Lille Havfrue, Amalienborg Slot, Nyhavn og Tivoli.

Sommerhusferie i Klint hele året

Odsherred er et mekka af spændende festivals, som er spedt udover hele året. Festivaller som kan give jeres sommerhusophold i Klint en ekstra dimension. 

 • Vig Festival: Hyggelig musik festival med kendte navne og en afslappet atmosfære for både store og små.  

 • Makrel Festival: Fang den største makrel og lær en masse om denne sunde, lækre fisk.

 • Odsherred Grand Cru: Råvarefestival med masser af skønne smagsoplevelser i efteråret.

 • Jazz Festival: Masser af fantastiske musikoplevelser med internationale jazznavne.

Vidste I, at;

 • ”Hovsa Misilet”, der i 1982 blev affyret ved en fejl fra Peder Skram, landende i Odsherred i et sommerhusområde ved Lumsås?

 • At klinterne ved Klint Strand er op til 35 meter høje?

 • At der findes flere vingårde i Odsherred, som producerer en anselig mængde lokal vin?