Sommerhus Vordingborg

Den hyggelige handelsby Vordingborg, ligger skønt direkte ud til fjorden. Når I lejer sommerhus i Vordingborg, kan I se frem til at opleve seværdigheder som Gåsetårnet og den Botanisk Have, masser af specialbutikker i byens hyggelige gågade og en maritim stemning i lystbådehavnen. Med beliggenheden direkte ud til vandet, er I aldrig langt fra en strand. Området omkring Vordingborg er desuden spækket med sjove aktivitetsmuligheder og spændende seværdigheder for hele familien. Vordingborg er måske ikke det mest kendte område i forhold til sommerhusudlejning i Danmark, men overvej alligevel en ferie i Vordingborg, for her er faktisk ret så fint og masser at opleve.

Lej sommerhus i Vordingborg nær gode strande

Populære feriehuse i Vordingborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vordingborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vordingborg

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Vordingborg?

 • Storslået natur og masser af shoppingmuligheder

 • Mange events og arrangementer året rundt

 • Mulighed for udflugter til Møns Klint og BonBon Land

 • Dejlige strande

 • Tæt på flere gourmetrestauranter

Strande ved jeres sommerhus i Vordingborg

Der ligger flere dejlige strande i nærheden af Vordingborg, så det er bare om at vælge den, der passer bedste til jer.

 • Skaverup Strand: Naturskønt område ud til fjorden, hvor det emmer af fred og ro. Der er ingen decideret strand ved Skaverup, men I kan sagtens tage en svalende dukkert i fjorden.

 • Ore Strand: Smal, børnevenlig sandstrand med badebro. Der kan parkeres direkte ved stranden.

 • Masnedø Strand: Naturskønt område med sten. Her findes ikke en decideret strand, til gengæld kan I nyde en dukkert i ro og fred.

Unikke oplevelser ved jeres sommerhus i Vordingborg

Vordingborgs største seværdighed er uden sammenligning Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter. Tårnet, der er opført i 1360, er det bedst bevarede borgtårn i Danmark og udgjorde i fordums tid en del af Vordingborg Borg. I dag er tårnet og Borgcentret åbent for besøgende, og byder på masser af sjove og lærerige aktiviteter for både store og små.

Når I slentrer en tur i de brostensbelagte gader i Vordingborg eller shopper igennem i de små butikker på gågaden, kan I være heldige at møde Prins Jørgens Garde, som pryder gadebilledet i deres flotte uniformer. Den historiske botaniske have er bestemt også et besøg værd. Her kan I gå på opdagelse i renæssancehaven, hvor man dyrker almueplanter som har været brugt i lægevidenskaben, nyd duftene og det smukke syn i denne lille oase.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Vordingborg

For de aktive er et sommerhus i Vordingborg det perfekte valg. I kan udforske området på nogle af de mange spændende vandreruter, der bl.a. byder på stejle klinter, dybe skove, fjordlandskaber og spejlblanke søer. I finder også et stort net af cykelruter og flere cykeludlejninger i området.

De mange åer og fjorde i området indbyder også til en stille kanotur med hele familien. Kanoer kan lejes flere steder. Endelig er det muligt at svinge sig i trætoppene hos Camp Adventure og på Gavnø Go Fly.

Udflugter fra jeres sommerhus i Vordingborg

Der er et flere spændende udflugtsmuligheder i nærheden af Vordingborg, som vil være fine udflugtsmål for alle aldre. 

 • Møns Klint, der er på UNESCOs Verdensliste er selvfølgelig et must. Den fascinerende klint er en helt unik naturoplevelse og i Geocentret er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for store og små.

 • Koldkrigsmuseet Stevnsfort, kan I gå på opdagelse i de underjordiske gange og udforske den autentiske tidslomme fra tiden hvor fortet var aktivt.

 • Få den vildeste oplevelse, hvor I svinger jer i trætoppene og suser afsted i svævebanerne i Gavnø Go Fly. Når I lejer sommerhus i Vordingborg gennem NOVASOL, får I rabat på entreen til Gavnø Go fly.

Har I mod på lidt længere køreture, kan I finde endnu flere attraktione rog seværdigheder på Sjælland. På jeres tur rundt på øen, bliver I måske inspireret til endnu et ophold i et sommerhus på Sjælland. Der er nemlig mange skønne steder og alene i København er der oplevelser nok til flere sommerhusophold.

Lej sommerhus i Vordingborg til ferie i børnehøjde

I Vordingborg finder I Farmorhuset, som er en ren oase for familiens yngste. Her er der hygge og stemning for alle pengene og masser af sjove events og arrangementer. Leg gemmelej i Kalvehave Labyrintpark og bliv udfordret i både ben og hjerne i den sjove labyrint. Ca. 20 minutters kørsel fra Vordingborg finder I Krokodille Zoo. Her kan I komme helt tæt på de imponerende dyr og samtidig opleve skildpadder, aber og papegøjer.

Hvis I lejer sommerhus i Vordingborg og har en dag hvor vejret driller, kan I få masser af timer til at gå med de mange aktiviteter i DGI Huset i Vordingborg.

Børn og barnlige sjæle vil elske en tur i BonBon Land. Her er masser af forlystelser for både store og små, og når entreen er betalt kan I prøve det hele lige så mange gange i vil. Som gæster hos NOVASOL får I rabat på entreen til BonBon Land.

Gourmetoplevelser i Vordingborg

Området omkring Vordingborg er et veritabelt mekka for gourmeter. Hotel Frederiksminde, der ligger i Præstø, er en exceptionel oplevelse af velsmag i idylliske omgivelser. Restauranten er da også indehaver af én af de eftertragtede Michelin stjerner. Også Restaurant Babette i Vordingborg er et besøg værd. Menukortet er præget af lokale råvarer og tilberedt med sans for æstetik. På Vallø Slotskro kan I nyde en overdådig middag i tryllebindende omgivelser, slotskroens vinkort er desuden i særklasse. Endelig bør I ikke gå glip af et besøg på Rønnede Kro, som serverer klassiske danske retter med et tvist. Nyd et skønt måltid i kroens hyggelige rammer og mærk den autentiske stemning.

Sommerhusudlejning i Vordingborg

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Danmark, så der er helt sikkert også noget der passer til jeres behov og pengepung – også i Vordingborg. Her er et par eksempler:

 • Sommerhus i Vordingborg med spabad: Et afslappende spabad er velvære for både krop og sjæl. Efter en frisk travetur langs vandet eller en dag med udflugter i området omkring Vordingborg, er det vidunderligt at sænke sig ned i de varme bobler og bare slappe helt af.

 • Sommerhus i Vordingborg med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie – helt gratis. Ved Vordingborg finder I mange sommerhuse hvor det er tilladt at have op til to hunde med og I slipper for bekymre jer om at få hunden passet. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie med familien og hund.

Tag i sommerhus i Vordingborg hele året rundt

Når påske, pinse og jul står for døren, kan det være svært at finde rammer, hvor der er plads til, at hele familien kan hygge sig sammen. Med et sommerhus på Sjælland kan I samle dem, I holder af i hyggelige omgivelser – helt uden stress og jag.

I kan sagtens holde sommerhusferie i Vordingborg hele året – hver årstid har sin egen charme og uden for højsæsonen er det desuden en utrolig budgetvenlig form for ferie. Tag en pause fra hverdagen i efteråret, om vinteren eller når foråret melder sin ankomst, og få ladet batterierne op for alvor. Om det skal være en hel uge, en forlænget weekend eller en miniferie bestemmer I selv.