Sommerhus ved Sejerøbugten

Hvis I drømmer om idyllisk sommerhusatmosfære samt fred og ro i uspoleret natur, er et sommerhus ved Sejerøbugten det rette valg for jer. De hyggelige sommerhusområder ligger som perler på en snor, lige ud til Sejerøbugtens dejlige strande og det klare vand. Området bugter sig i bakke og dal, som et resultat fra istiden. Når I vælger et sommerhus ved Sejerøbugten, som ramme om jeres ferie, bor I midt i noget af Danmarks mest spektakulære natur, med strand lige uden for døren samt masser af aktiviteter og seværdigheder i nærheden. Det skønne område er desuden kendt for sine mange livlige markeder, gårdbutikker og levende museer.

Tag i sommerhus ved Sejerøbugten tæt på mange gode strande

Populære feriehuse i Sejerøbugten

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sejerøbugten

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sejerøbugten

Loading...

4 gode grunde til at leje sommerhus ved Sejerøbugten

 • UNESCO udpeget istidslandskab

 • Oldtidsminder, slotte og herregårde

 • Unikke vandre- og cykelruter

 • Masser af aktiviteter for børn

Strande nær jeres sommerhus ved Sejerøbugten

Kysten langs Sejerøbugten er mere eller mindre én lang strand, og I kan altid finde jeres egen lille plet, hvor I kan nyde solen og en forfriskende dukkert, helt for jer selv. Sommerhusområderne ligger som oftest direkte ned til stranden og I kommer dertil af små stier i området. Tag på "Tour de Sejerøbugten" og nyd de mange lækre strande og de smukke horisonter. Her er nogle af de mest kendte strande ved Sejerøbugten: 

 • Ebbeløkke strand: Børnevenlig strand med lavt vand

 • Ellinge Lyng: Børnevenlig strand, hvor I skal over bro eller dæmning.            

 • Gudmindrup Strand: Skøn sandstrand med klitter og mange faciliteter

 • Ordrup: Børne- og handikapvenlig strand

 • Høve: Smukt beliggende sandstrand

 • Veddinge Bakker: Børnevenlig strand der er også er egnet for lystfiskere

 • Hønsinge Lyng: Dejlig sandstrand med lave klitter

 • Vig Lyng: Børnevenlig strand med lavt vand

 • Tengslemark Lyng: Skøn sandstrand med klitter – ideel til surfere

Aktiviteter nær jeres sommerhus ved Sejerøbugten

Det enestående istidslandskab ved jeres sommerhus i Sejerøbugten, indbyder til masser af udendørsaktiviteter. Følg f.eks. istidsruten på cykel eller til fods, og kom igennem noget af Danmarks mest spektakulære natur. Ruten er delt op i flere etaper, så I bestemmer selv hvor langt I vil gå eller cykle. Gør en tur ud af det og medbring madpakker og et lille tæppe.

Vil I prøve lykken med fiskestang, er et sommerhus i Sejerøbugten det perfekte valg. Her er mulighed for at fiske i både hav, søer, kanaler og put and take søer. I kan også sejle i kajak, spille golf, fodboldgolf og tennis, samt deltage på guidede rideture i det unikke landskab.

5 fede attraktioner tæt på Sejerøbugten

 • Sommerland Sjælland

 • Dragsholm Slot

 • Sagnlandet Lejre

 • Odsherred Brandmuseum

 • UNESCO Global Geopark

Besøg disse udflugtsmål fra jeres sommerhus ved Sejerøbugten

Oplev historiens vingesus på det smukke Dragsholm Slot, hvor I også kan få en gourmetoplevelse udover det sædvanlige. Eller hvad med et besøg på Malergården, som er en ægte tidslommer, fra dengang kunstneren Sigurd Swane boede der? Vil I se mere kunst, er et besøg på Odsherred Kunstmuseum også et godt bud. Når I er på tur i området, kommer I helt automatisk forbi gårdbrugsbutikker med lokale lækkerier, små gallerier og hyggelige markeder.

Fra toppen af Esterhøj, har I desuden en formidabel udsigt over det naturskønne område. Ved Nygård Sø, kan I passere den unikke pæle-bro og besøge den historiske borgruin, der ligger på en ø i søen. I Sagnlandet Lejre, kan I lege vikinger for en dag.

Vil I shoppe igennem, ligger Nykøbing Sjælland kun en kort køretur væk. Endelig er I kun godt en times kørsel fra København og alle de mange seværdigheder og attraktioner hovedstaden lokker med.

Sommerhus ved Sejerøbugten i børnehøjde

Et sommerhus i Danmark er det den helt perfekte ferieform for børnefamilier. Her er masser af plads til leg og sjov, både ude og inde.

Når I vælger et sommerhus på Sjælland, er der desuden frit valg til et hav af sjove aktiviteter og spændende seværdigheder for børn og barnlige sjæle. Tæt på Sejerøbugten ligger Sommerland Sjælland med mere end 60 forlystelser og et kæmpe vandland.

I Odsherred Zoo Rescue, kan I komme helt tæt på eksotiske dyr, klappe de sjove geder og få en ridetur på en rolig pony. I Rørvig Havn kan familiens yngste fange krabber fra Krabbebroen, og i Solgårdens Familiehave kan hele familien klatre, lege og spille fodboldgolf.

Vil I se gamle brandbiler? Så er Odsherred Brandmuseum det perfekte udflugtsmål for jer. Stranden er et kapitel for sig. I kan bygge sandslotte, soppe, samle skaller og sten eller flyve med drage på vindblæste dage.

Sommerhus ved Sejerøbugten - sommer og vinter

I kan med fordel leje sommerhus ved Sejerøbugten hele året. Den enestående natur, kan også sagtens nydes på en vinter- efterårs eller påskeferie. Med København indenfor ligger køreafstand, lokker hovedstadens mange attraktioner - også uden for sæsonen. Måske vil I bare have en get a way for to? I behøver ikke leje sommerhus for en hel uge, I kan sagtens nå at få ladet batterierne op på en miniferie, hvor tosomhed og romantik er i højsædet. Hos NOVASOL er der fleksible bookingmuliugheder og sommerhuse af alle slags.