Sommerhus i Asnæs

Storslået natur, vand så langt øjet rækker og oplevelser for jer alle. Når I lejer et sommerhus i Asnæs, er det lige præcis hvad, der venter jer. 

Netop derfor er Vestsjælland et populært ferieområde, og vi har da også et solidt udvalg af sommerhuse i Asnæs og omegn.. Alle er de indbegrebet af den danske sommerhusdrøm og rummer både jer som par, jeres familie eller gruppen, der holder af at rejse sammen. I kan nyde sommerhuslivet i haven eller på terrassen og stimle sammen i stuerne, hvis vejret skulle slå om. De ligger alle i gåafstand til Sejerøbugten og køreafstand til egnens større byer. 

Når I lejer et sommerhus i Asnæs på Vestsjælland, stempler I ind til en ferie med frihed som fortegn. I bestemmer selv, hvordan jeres dage skal udfyldes og i hvilket tempo de skal foregå. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark; I er herrer i eget sommerhus!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Asnæs

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Asnæs

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Asnæs

Loading...

Landskabet kalder på en aktiv ferie

Odsherred er en naturmæssig perle på det vestlige Sjælland, og når I holder ferie i et sommerhus i Asnæs, er det oplagt, at I udforsker egen til fods eller på cykel. I er tæt på både Sejerøbugten og Isefjorden, og der findes rigtig mange vandre- og cykelruter rundt i Istidslandskabet, mens der også er gode trails til løb og mountainbike. 

Samtidig er Asnæs også en oplagt feriedestination for jer, der elsker livet på vandet. I kan nemlig både sejle i kajak, sup-surfe og fiske. Området huser også fantastiske sandstrande, ligesom der også er mulighed for ridning, golf og tennis. 

I må bestemt også gå på opdagelse sådan rent kulinarisk - Området omkring Lammefjord er ganske særligt, når det gælder råvarer som I kan købe lokalt i diverse lokale gårdbutikker eller nyde på fx michelinrestauranten på Dragsholms Slot, mens I også kan besøge egnens mange vingårde. 

Ydermere byder området omkring Asnæs også på en lang række kulturelle oplevelser, museer, lokale gallerier og historiske seværdigheder. Et sommerhus i Asnæs er altså for jer, der elsker at fylde jeres feriedage med massevis af nye oplevelser.

Aktiviteter og seværdigheder i Asnæs

Sjælland byder på masser af aktiviteter og seværdigheder for jer alle, og det bliver derfor ikke svært at komme tilbage fra ferien med nye oplevelser i bagagen. Når I nu har valgt at holde ferie i Asnæs, anbefaler vi jer særligt at besøge følgende: 

  • Odsherred Museum

Oplev Odsherredsmalerne, der har gengivet egnens smukke natur, helt tæt på. Odsherred Museum er en stor kunstoplevelse, der vil vække noget i jer alle

  • Sommerland Sjælland

Fyld dagene med hvin og jubelskrig. Et besøg i Sommerland Sjælland er et must, hvis I rejser med børn eller barnlige sjæle, der elsker at boltre sig i vilde forlystelser og candyfloss. 

  • Esterhøj og Esterhøjstenen

Med sine 89 meter over havoverfladen er Esterhøj og Esterhøjstenen absolut et besøg værd, hvor I får en storslået udsigt ud over Sejerøbugten. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.