Sommerhus i Eskebjerg

Mellem Saltbæk Vig og Nekselø Bugt, i hjertet af det vestsjællandske ferielandskab, ligger det populære sommerhusområde, Eskebjerg. Tæt på Eskebjerg er den dejlige Vesterlyng Strand, der udover at være særdeles børnevenlig, har været kåret som den 3. bedste badestrand i Danmark. Omkring Vesterlyng Strand er der smuk natur, og om sommeren kan I hilse på græssende kreaturer på naturområderne langs stranden. 

Der er ingen vej udenom de naturskønne omgivelser, der smukt indrammer Eskebjerg og resten af Vestsjælland, hvor de vidtstrakte rapsmarker og det vilde istidslandskab ligger side om side med Storebælts bølger. Ikke langt fra Eskebjerg finder I en af Sjællands hyggeligste handelsbyer, Kalundborg, der både byder på spændende seværdigheder og masser af café- og kulturliv.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Eskebjerg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Eskebjerg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Eskebjerg

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Eskebjerg

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Eskebjerg. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Vestsjælland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Eskebjerg

1. Tæt på Vesterlyng Strand og Storebælt

2. I hjertet af naturskønne Vestsjælland

3. Fredelige og rolige omgivelser

3 populære attraktioner i nærheden af Eskebjerg

1. Historiske Kalundborg

2. Røsnæs Fyr - Sjællands vestligste punkt

3. Sommerland Sjælland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.