Sommerhuse i Liseleje

Liseleje er en dejlig, lille ferieby, som mange både danske og udenlandske feriegæster har forelsket sig i, når der skal holdes ferie i Danmark. Liseleje oser nemlig af atmosfære og autencitet. Udover den skønne strand, trækker de hyggelige butikker, is cafeerne og flere gode restauranter gæster til sommerhuse i Liseleje. Den centrale placering i Kongernes Nordsjælland, gør Liseleje til et yndet feriemål med lange traditioner. De små badebyer ligger som perler på en snor langs kysten og her emmer det af feriestemning og afslappet atmosfære, så tag en tur langs kysten og kom i den rette feriestemning med et sommerhus i Nordsjælland.

Lej sommerhus i Liseleje ved stranden

Populære feriehuse i Liseleje

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Liseleje

Loading...

Feriehuse med spa i Liseleje

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Liseleje

Loading...

Sommerhuse i Liseleje blandt smuk natur

Stranden er Liselejes helt store trækplaster. Den brede sandstrand, med store klitter, er børnevenlig og har blåt badeflag. I sommerperioden er der en livredder tilknyttet til stranden, der også er hjemsted for surfere pga. af de ideelle vindforhold. Tæt på stranden finder I en stor parkeringsplads, is-hus, cafeer og et aktivitetsland for børn.

Jeres sommerhus i Liseleje er endvidere omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur. Arresø ligger kun ca. 4 kom fra byen og er som Danmarks største sø, et yndet udflugtsmål for både lokale og turister. Der er rigtig gode vandre- og cykelruter rundt om søen, og I kan sejle en tur på søen med det gode skib m/s Frederikke. Gribskov er et andet populært udflugtsmål som med sine 5500 ha er en af Danmarks største skove, og I finder både skovsøer, moser og enge i skoven. I må heller ikke ikke snyde jer selv for et besøg i Tibirke Bakker - et fredet naturområde med lyngklædte skråninger, eller Heatherhill med de stejle skrænter der frister paragliders på dage hvor vinden er gunstig. Med et sommerhus i Danmark kommer man altid helt tæt på naturen!

Oplev københavn med et sommerhus i Liseleje

Udflugtsmuligheder nær jeres sommerhus i Liseleje

Fra et sommerhus i Liseleje er der ikke langt til gode udflugtsmål. Oplagt er et besøg i København, som I kan nå på ca. 1 times kørsel. Uanset om I er til kulturelleoplevelser, en god shopping tur, sightseeing i byen eller musik og teater, bugner København af muligheder. I kan også tage til Karen Blixen Museet – Rungstedlund. Karen Blixens private hjem er i dag åben for publikum, og står stort set som hun indrettede det i sin tid. I kan også se flere af de møbler, som stod på Karen Blixens afrikanske farm. I museets butik kan I naturligvis købe Blixens mange bøger. I Nordsjælland ligger også smukke slotte, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Dronning Margrethes sommerbolig, Fredensborg Slot. Det fede ved at leje et sommerhus på Sjælland er, at man er så tæt på fede attraktioner og seværdigheder, såsom de mange slotte, forlystelsesparker og selvfølgelig København, og stadig befinder sig i rolige omgivelser fyldt med natur, strand og hav.

Hvis I hellere vil benytte dagene tæt på jeres sommerhus i Liseleje, løber I heller ikke tør for udflugts- og aktivitesmuligheder. Hver lørdag i højsæsonen, er der torvemarked i byen, hvor de mange stader bugner med nyt og gammelt. Besøg også Asserbo Slotsruin, som ligger ganske tæt på Liseleje og det lille galleri ”Die Kunsthalle”, der ligger midt i byen. Overalt på den nordsjællandske kyst ligger der gårdbutikker i vejkanten, hvor I kan købe frisk frugt, grøntsager og andre friske råvarer, som I har rig mulighed for, selv at tilberede i jeres sommerhus i Liseleje. Når I lejer sommerhus i Liseleje, vil I altså næppe løbe tør for sjov og ballade, uanset om I vil nyde vejret på stranden eller opdage resten af Sjælland!

Aktiviteter i Liseleje for store og små

Der findes et hav af aktiviteter, som I kan besøge fra jeres sommerhus på Sjælland – både til lands og til vand. Vil I prøve kræfter med det våde element, kan deltage i guidede kajakture, arrangerede fisketure på havet, eller kurser i windsurfing. Desuden tilbyder man I området både dykning, snorkelsafari, wakeboardkurser og vandski, så muligheder er der nok af! Vil I opleve kysten i solnedgangens skær, kan I tage med på et romantisk Evening Cruise på m/s Pernille.  Øresunds akvariet tilbyder desuden marsvin safari, så I kan komme helt tæt på disse skønne dyr.

På landjorden er der mindst lige så mange aktiviteter. Området indbyder til cykel- og vandretur i den skønne natur. Cykler kan I leje overalt og kort over ruter fås ved den lokale turistinformation. Er I til golf, så er Nordsjælland det rette sted at feriere.  Der findes utallige gode golfbaner i området – bl.a. Asserbo Golfklub. Børn elsker sommerhusferie, bare at være sammen med familien og hygge sig. Det er de nære oplevelser der tæller, og dem er der rigtig mange af i Liseleje; stranden, den hyggelige by og ikke mindst Danmarks største naturlegeplads Havtyren. Havtyren ligger på Lisehøjvej i Liseleje. Her kan børnene boltre sig i timevis og møde nye venner. Lige overfor Havtyren finder I en lidt af en modsætning – nemlig Liselegelandet, hvor børnene kan prøve små elektriske biler og I kan tage et slag minigolf.

Leje af sommerhus i Liseleje

Hvis I ønsker at vende snuden mod Liseleje på jeres næste sommerhusferie i Danmark, så kan I glæde jer over det fantastiske udvalg af ferieboliger, som vi tilbyder i området! I Liseleje kan I leje enkle sommerhuse med de mest basale faciliteter, så I virkelig kan sætte fokuset på afslapning og hyggelige stunder med familien foran pejsen eller i naturen. På den anden hånd kan I også leje mere luksuriøse feriehuse med præcis de faciliteter, som hjertet begærer. Lej f.eks. et sommerhus med pool, både indendørs eller udendørs, sauna, spa, pejs og havudsigt - mulighederne er mange! Hvis I vil have jeres hund med på ferien, bliver det heller ikke et problem, da vi udlejer husdyrvenlige ferieboliger over hele Danmark! Skynd jer at finde jeres sommerhus i Liseleje og glæd jer til en fantastisk ferie i sommerhus i Danmark! Benyt søgekriterierne øverst på siden til at finde det sommerhus, der passer bedst til jeres behov og ønsker!