Sommerhus i Saltbæk

Helt derude, hvor Sjælland smelter sammen med Kattegat, ligger Saltbæk. Her venter rendyrket sommerhusidyl i første parket til Saltbæk Strand, der strækker sig rundt i Sejerø Bugt så langt øjet rækker. Saltbæk ligger desuden ved den store inddæmmede sø, Saltbæk Vig, der udover at være Danmarks 5. største sø også er hjemsted for et rigt plante- og fugleliv. Lige rundt om hjørnet venter café- og kulturlivet i Kalundborg

Der er mange gode grunde til at holde ferie i Salbæk, men den mest tungtvejende er velsagtens klimaet omkring halvøen Røsnæs. Her er der nemlig ca. 100 solskinstimer mere end landsgennemsnittet, og så falder der i gennemsnit ca. 140 mm. mindre nedbør. Ikke de værste odds, det lunefulde danske sommervejr taget i betragtning. Derudover byder området også på store, uspolerede naturområder, flere gode badestrande langs Sejerøbugten, spændende historiske attraktioner og meget, meget mere.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Saltbæk

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Saltbæk

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Saltbæk

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Saltbæk

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Saltbæk, der alle ligger tæt på gode badestrande og smuk natur. Book dit sommerhus i Saltbæk allerede i dag, og oplev alt, hvad Vestsjælland har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Saltbæk

1. Naturskønne omgivelser

2. Tæt på flere gode strande

3. Flere solskinstimer end landsgennemsnittet

3 populære attraktioner i nærheden af Saltbæk

1. Røsnæs Fyr - Sjællands vestligste punkt 

2. Færgetur til Sejerø

3. Sommerland Sjælland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.