Sommerhus Nykøbing Sjælland

Når I lejer sommerhus i Nykøbing Sjælland, befinder I jer i det naturlige centrum i Odsherred. Byen, der fik sin købstadsrettigheder helt tilbage i 1443, ligger smukt mellem Kattegat og Isefjord. Når I lejer et sommerhus i Nykøbing Sjælland, kan I vælge mellem et hav af aktiviteter og seværdigheder, som kan gøre ferien spændende og alsidig - hele året rundt. Dette gælder selvfølgelig uanset hvor I vælger at leje sommerhus på Sjælland!

Et sommerhus i Nykøbing Sjælland lægger op til en ferie fyldt med sjove oplevelser for hele familien i form af byer, natur, aktiviteter og udflugter. I byens hyggelige gågade ligger spændende butikker, restauranter og cafeer, som perler på en snor. I kan også slentre en tur rundt på lystbådehavnen og opleve den maritime stemning. NOVASOL udlejer flere dejlige ferielejligheder i Nykøbing Sjælland ved havnen, hvor I rigtig kan nyde den maritime stemning.

Sommerhus Nykøbing Sjælland ved stranden

Populære feriehuse i Nykøbing Sjælland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nykøbing Sjælland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nykøbing Sjælland

Loading...

Gode strande ved et sommerhus i Nykøbing Sjælland

Særligt når der skal holdes sommerferie i Nykøbing Sjælland, lokker de dejlige strande til badesjov og timer i solen. I kan nemt komme til en god badestrand fra jeres sommerhus i Nykøbing Sjælland. Tag f.eks. til Lumsås strand, som er en af Danmarks allerbedste badestrande. Den brede sandstrand med de fine klitter er meget børnevenlig. Parkeringspladsen ligger ca. 200 m. fra stranden, så det er nemt at komme ud til det frisk hav og nyde en feriedag på et håndklæde i solen. Ved Nykøbing Nordstrand er der ligeledes en fin sandstrand med gode parkeringsforhold. Her er der både en kiosk og toiletter. Skærby strand er en børnevenlig sandstrand med klitter og uden en masse sten. Vandet er rent og I skal langt ud, før det bliver dybt. 

Holder I efterårs - eller vinterferie i Nykøbing Sjælland, så er det nogle helt andre oplevelser I får ved at tage til strande. Den friske vind skabe bølger på havet og skyller sten, muslinger og andre ting fra havet op på stranden. Gå på jagt efter hulsten og send et ønske afsted, eller find de helt flade sten og lav en konkurrence om hvem der kan smutte stenene længst på vandet. Efter en frisk gåtur ved stranden, er det lykken at vende tilbage til det varme sommerhus, hvor I måske har tændt op i brændeovnen og sat kaffe over. Så er der dømt hyggelige timer sammen, måske med en god film eller et brætspil.

Aktiv ferie på Sjælland

Aktiv ferie i Nykøbing Sjælland

Naturen omkring Nykøbing Sjælland er præget af marker og skov samt masser af vand. Her kan I opleve gamle gårde og små gadekær, som leder tankerne hen på "de gode gamle dage". Istiden har også sat sit præg på den omkringliggende natur, og I vil opleve mange overraskende naturfænomener på en tur rundt i området. Når man lejer sommerhus i Danmark er man altid tæt på flot natur og fede udflugtsmuligheder og der er masser af muligheder for at holde en aktiv ferie med et sommerhus i Nykøbing Sjælland. Der findes flere golfklubber, bl.a. Odsherred Golfklub. Området er oplagt til vandre- og cykelture. Besøg f.eks. Klint Bakker med flere kuperede vandreture, eller oplev det spændende fuglereservat ved Hovvig, hvor I kan følge Isefjordstien. Området er et mekka for lystfiskere. I kan vælge en tur med en trækutter på havet, eller fiske i nogle af de mange kanaler og fra strandene. Endelig er der flere ”put and take” søer i området. I har desuden mulighed for at spille fodboldgolf på en 18 hullers bane, leje tennisbaner og opleve kysten fra havet på en guidet kajaktur. På en regnvejrsdag kan I tilbringe nogle sjove timer i Nykøbing Sjælands bowlingcenter, eller tage en tur i den lokale svømmehal. I byens kulturhus – Pakhuset – er der altid masser af arrangementer og udstillinger for både børn og voksne. Hos os finder I generelt et stort udvalg af sommerhuse på Sjælland der ligger tæt på et hav af aktivitetsmuligheder.

Lej sommerhus i Nykøbing Sjælland til en ferie med hund

Attraktioner nær jeres sommerhus i Nykøbing Sjælland

Når I lejer sommerhus i Nykøbing Sjælland, er der en række seværdigheder og attraktioner, som I bestemt bør opleve! Besøg Sommerland Sjælland med masser af aktiviteter for store og små – her finder I også et kæmpe vandland. I Odsherred Zoo kan I komme helt tæt på mere end 100 forskellige arter af eksotiske dyr. Parken er samtidig involveret i rescue, hvor de tager sig af dyr, der har haft en hård tilværelse. Besøg også Lumsås Mølle, der er et levende museum, hvor der stadig males mel efter de gamle metoder. I Sagnlandet Lejre kan I opleve jernalderen på tæt hold og prøve kræfter med livet, som det var dengang. I kan også stifte bekendtskab med gamle vikingeskibe, når I besøger Vikingemuseet i Roskilde. Endelig kan i opleve en ægte jættestue i Højby. Her ligger Danmarks bedst bevarede jættestuer, som også fungerer som gravkamre. I vil altså næppe løbe tør op ting at lave, når I holder ferie i Nordvestsjælland.

Besøg Geopark Odsherred når I lejer sommerhus i Nykøbing Sj.

Hvis I ikke helt ved, hvad I har lyst til at foretage jer, kan Geopark Odsherred være et godt sted at hente inspiration. Her finder I en oversigt over masser af unikke ferieoplevelser. Området er en del af UNESCO Global Geopark og er kommet med på denne liste, pga. det unikke istidslandskab, hvilket er noget af en bedrift. Geopark Odsherred hjælper jer med at finde alle former for oplevelser og seværdigheder i området. Besøg f.eks. nogle af de lokale producenter og gårdbutikker, der tilbyder masser af lækre, lokale specialiteter. I får også få en oversigt over kunst, naturområder og meget andet med Geopark Odsherred.

Efter en dag i Geopark Odsherred, hvor der er kommet fine tal på skridttælleren, kan I se frem til afslapning i det private sommerhus i Nykøbing Sjælland. Slæng jer i sofaen eller i en havestol på terrassen og fordøj dagens gode oplevelser.

Kunst og kultur i Nykøbing Sjælland

Udover gågaden og de mange butikker, har Nykøbing Sjælland flere bemærkelsesværdige seværdigheder. Her kan I opleve en skulptur formet som en granitmur, hvor en fredsdue flyver igennem – kunstværket er inspireret af Berlinmuren. Lige syd for byen ligger Anneberg, hvor I finder en stor samling af kunst, antikke glas og skulpturer. Få indblik i psykiatriens historie på det Psykiatriske Museum, hvor I kan komme på en spændende rundtur med fortæller.

I Pakhuset, kan I, hver lørdag i sommerperioden, høre jazzmusik med forskellige kunstenere. Mange malere er blevet inspireret af området gennem tiden, og den dag i dag er der stadig en bred kreds af aktive kunstnere. I kan besøge de mange gallerier og udstillingssteder, og få et indblik i teknik og maleformer. I kan også besøge den berømte maler Sigurd Swanes gård, der i dag står som museum og emmer af fordums storhed og kreativitet. På Hempel Glasmuseum, kan I udover den smukke udstilling, selv prøve kræfter med glaskunsten. Man har nemlig mulighed for at lave sine egne smykker eller mosaikker. En oplagt mulighed for at få en helt unik feriesouvenir med hjem fra jeres ferie i et sommerhus i Nykøbing Sjælland.

Sommerhus i Nykøbing Sjælland for hele familien

Et sommerhus i Nykøbing Sjælland er med andre ord den oplagte ramme for en ferie med masser af uforglemmelige oplevelser, hvad enten du er sammen med din familie, venner eller kortklubben. Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i området, så der er helt sikkert også et der passer til jer. Sommerhusene er både brugbare til ferie i sommer og vinterperioden, og bestemt også til et weekendophold i sommerhus, hvor I lige trænger til et afbræk fra hverdagen. Der er så meget at opleve, så I kan med fordel vælge at holde ferie på Sjælland flere gange og derved får det hele med. 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning får I altid det største udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Sommerhusudlejning har altid været en elsket ferieform i Danmark, og interessen er bestemt ikke blevet mindre. At leje et sommerhus giver nemlig også de bedste forudsætninger for en ferien fuld af lige præcis det I bedst kan lide. Vi kan også tilbyde et stort udvalg af somemrhuse hvor I kan tage jeres hund med. En ferie uden jeres firbenede familiemedlem er for mange ikke rigtig ferie. Derfor har mange af NOVASOLs husejere valgt at åbne dørene for jeres husdyr. Læs mere om de husdyrvenlige sommerhuse og glæd jer til en ferie for Hund & Co.