Sommerhus i Kisserup

Der er et yndigt land langs de danske fjorde, og Kisserup Strand, der ligger på halvøen Tuse Næs, er bestemt ingen undtagelse. Med Lammefjorden på den ene side og Holbæk Fjord på den anden, er Kisserup Strand og resten af halvøen smukt indrammet. Her finder I med garanti fred og ro i de idylliske omgivelser, og det lille sommerhusområde er perfekt, hvis I drømmer om at holde ferie i fredfyldte rammer, langt væk fra hverdagen.

Selvom det er de idylliske omgivelser, der dominerer i Kisserup Strand, så er der ikke langt til Sjællands mange populære attraktioner. I Holbæk, der ligger lige på den anden side af fjorden, er der både masser af spændende ting at lave og hyggelig havnestemning. Fra Holbæk kan I også tage færgen til skønne Orø, der nok er lille af størrelse, men til gengæld stor på oplevelser og charme.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Kisserup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kisserup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kisserup

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Kisserup

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Kisserup Strand, der alle ligger lige ned til Lammefjorden. Book dit sommerhus i Kisserup Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Fjordlandet har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Kisserup

1. Naturskøn beliggenhed mellem to fjorde

2. Fred, ro og idylliske omgivelser

3. Tæt på både København & Sjællands Odde

3 populære attraktioner i nærheden af Kisserup

1. Observatoriet i Brorfelde

2. Sommerland Sjælland

3. Hyggelig havnestemning i Holbæk

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.