Sommerhuse i Helsingør

Sommerhus i Helsingør

Sommerhuse i Helsingør

Helsingør er en by med mange ukendte skatte, både indenfor kultur og natur. Byen befinder sig smukt placeret mellem skov og hav med en fantastisk udsigt over Øresund, hvorfra I heller ikke kan undgå byens kendetegn, Kronborg Slot. Med en ferielejlighed eller et sommerhus i Helsingør har I aldrig langt til et væld af nye oplevelser. Uanset om I er til kunst, kultur eller ren naturskønhed, så kan denne gamle handelsby danne skønne rammer om et fantastisk sommerhus i Danmark!

Populære feriehuse i Helsingør

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Helsingør

Loading...

Oplevelser nær jeres sommerhus i Helsingør

Hvis I vælger at holde ferie i et sommerhus i Helsingør kommer I næppe til at løbe tør for aktivitetsmuligheder. Byens centrum har en unik charme og danner en perfekt ramme om en rolig eftermiddag, hvor I kan slentre rundt i de små gader og se på butikker. I kommer forbi en lang række tøj- og interiørbutikker, samt en masse restauranter, hvilket gør Helsingørs gågader så herlige.  Den gamle bydel byder på små huse fra 1500-1800 tallet, hvilket er en seværdighed i sig selv at vandre iblandt. Måske kommer I forbi byens domkirke Sankt Olai Kirke fra 1200-tallet, som er byens ældste bygning. Beliggende midt i byen med udsigt over Øresund finder I Kronborg Slot, hvor børnene kan gå på opdagelse på voldene og i slottet, mens de voksne lærer om byen og slottets historie. Kronborg Slot tiltrækker hvert år flere hundredetusinde turister, hvilket gør det til en af Danmarks helt store attraktioner. Ikke langt fra Helsingør ligger endnu en af landets fedeste attraktioner, netop Louisiana der byder på dansk og international moderne kunst. I kan evt. kombinere jeres visit til Louisiana med en tur til København, der er ca. en times kørsel væk. I kan også bevæge jer til den anden side af Øresund med en kort færgetur til Helsingborg i Sverige. Uanset hvilket type feriehus på Sjælland I er ude efter, kan I finde det nær Helsingør.

Badeferie i Nordsjælland

Aktiv ferie i Helsingør

Der findes mange fine vandreruter i skovene og langs kysten omkring Helsingør, hvilket er med til at gøre området perfekt til en aktiv ferie for hele familien. Det er også nemt at finde cykelruter omkring byen, hvor I hurtigt kan komme ud i terrænet og måske besøge en af de nærliggende badebyer. Hvis cyklen ikke frister, kan I også hoppe på lokalbanen og tage toget til nogle af Nordsjællands bedste badebyer, hvor I kan nyde en dag på stranden i bedste forstand. Langs kysten og ved flere af søerne omkring Helsingør er det også muligt af fiske, så I selv kan fange aftensmaden med hjem til sommerhuset. Helsingør byder yderligere på en af Danmarks ældste golfbaner, som kan danne rammer om en skøn og afslappende dag. Hvis I rejser med børn kan det bestemt anbefales at besøge Helsingør Multipark, hvor man kan kaste sig ud i et hav af aktiviteter. Her kan man f.eks. stå på skateboard og rulleskøjter, spille streetbasket eller kaste sig ud i det store parkouranlæg. Når I har fået brugt dagens energi kan I roligt bevæge jer mod jeres feriehus i Helsingør og nyde en afslappende og hyggelig aften med de nærmeste ved siden.

Vores sommerhuse og ferielejligheder i Helsingør

Hos NOVASOL kan I vælge mellem en lang række sommerhuse i Nordsjælland, som findes i alle prisklasser og med præcis de faciliteter I drømmer om. I Helsingør finder I charmerende sommerhuse, der inviterer til en ferie i rolige omgivelser, samt en række lækre ferielejligheder. Det fede ved at leje et sommerhus eller en ferielejlighed er at I får friheden til helt selv at bestemme tempoet i jeres feriedage. Der er ingen fast morgenmadstid og I kan selv vælge om I vil nyde dagen på terassen, på stranden eller med vandreskoene på. Lej et sommerhus eller en ferielejlighed i Helsingør og glæd jer til en fantastisk ferie i sommerhus i Danmark med et hav af oplevelser ved døren!