Sommerhusudlejning Roskilde

Midt på Sjælland finder du et ofte overset sommerhusområde, nemlig Roskilde. Fra et sommerhus i Roskilde, har du aldrig langt til spændende aktiviteter, smukke seværdigheder og unik natur. Det er en kombination af disse, som gør Roskilde til et oplagt feriemål, hvis du har planer om, at tage hele familien med på oplevelse. Sommerhusområderne omkring Roskilde ligger 5-10 minutter fra selve byen og det er især Ejby, Vellerup, Sæby og Landerslev, som er populære områder hos vores mange gæster. Der er altid noget at tage sig til i Roskilde uanset hvad man drømmer om at lave på sin ferie. Bliv viking for en dag på det store vikingeskibsmuseum eller i Sagnlandet Lejre, oplev middelalderens storhed i Roskilde Domkirke, gå på shopping og cafebesøg i Roskildes gamle gader eller tag en afslappende dag på en af de mange børnevenlige strande ved Roskilde Fjord. Lyder dette som noget for jer? Så book i dag eller se mere om vores sommmerhusudlejning i Roskilde herunder!

sommerhus i roskilde tæt på domkirken

Populære feriehuse i Roskilde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Roskilde

Loading...

De 7 bedste oplevelser i Roskilde:

  1. Roskilde domkirke er på UNESCOs liste verdensarv og er selvfølgeligt et must see!

  2. Gå i vikingernes fodspor i Roskilde Vikingehavn eller i Sagnlandet Lejre hvor du får 33% rabat!

  3. Roskilde skal opleves til fods! Derfor anbefaler vi at booke en historisk byvandring for hele familien

  4. Tag en tur til badesøen Himmelsøen og prøv den unikke flydende gangbro over søen

  5. Danmarks musikmuseum for pop og ungdomskultur hedder RAGNAROCK og findes midt i Roskilde

  6. Tag på shopping hver onsdag og lørdag til Torvedage på det hyggelige Skændertorv

  7. Er I til outdoor-oplevelser, så tag en tur på Roskilde Fjord i en lajet kajak eller på et Paddleboard

Hvorfor leje sommerhus i Roskilde?

Roskilde er meget mere end den store og verdenskendte Roskilde Festival, der løber af staben i juni. Byen er et musikalsk, historisk og kulturelt centrum, hvilket blandt andet kan ses på de mange museer eller på udstillingen om ungdomskultur på RAGNAROCK og opleves på spillestedet Gimle. Faktisk vil en lokal sige, at det generelle bybillede afspejler kreativitet og livsglæde. Noget du må komme og opleve med egne øjne! Naturen omkring Roskilde er ligesom byen enestående. Her får du store skove, badesøer, strande og den sagnomspundne Roskilde Fjord, hvorpå I kan lave et hav af aktiviteter. Du finder også en lang række unikke seværdigheder i Roskilde, så som de 8 kildevæld, Roskilde Kloster, moderne kunst i gadebilledet og selvfølgeligt den store Roskilde Domkirke, der er på UNESCOs liste over verdensarv. Men andre ord bliver det aldrig kedeligt i et sommerhus i Roskilde, for der er altid nok at give sig til. Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder du sommerhuse i Roskilde i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter, så som pool, udsigt eller aktivitetsrum til de unge. Det er bare om at få booket, for vores feriehuse i Roskilde er i høj efterspørgsel året rundt!

Oplevelser i Naturen fra et sommerhus i Roskilde

Der er masser at se og opleve i Roskilde, hele året rundt. Trænger I til en dukkert, kan I tage til Vigen Strandpark, der ligger ved fjorden og er en af de mest besøgte strande omkring Roskilde. Fra denne børnevenlige strand har I en flot udsigt ind over Roskilde by, hvor Domkirken troner over byens tage. Alternativt kan I tage til Kattinge Vig, hvor der også er gode muligheder for både fiskeri og vandreture i den flotte omkringliggende natur. Lidt længere væk fra Roskilde finder man Lynghøjsøerne, hvor der udover gode bademuligheder, er en populær mountainbike rute, som af mange regnes for en af de bedste ruter på Sjælland. Naturen omkring Roskilde Fjord med bløde bakkelandskaber, åbne vidder og store skove er ideelt til familien der tager cyklen med på ferie. På denne side, der omhandler Fjordlandet, finder man en masse gode cykelruter uanset om I er til moutainbike eller landevejscykling.En af de mest besøgte attraktioner i naturen er Boserup Skov, hvor I finder en lang række vandre og cykelstier. Er vejret godt, så pak en picnickurv og tag hele familien med ud i det blå. Mange turister ynder at gå i Vikingernes fodspor, når de besøger Roskilde og netop det, kan man bogstavelig forstand gøre på Skjoldungestierne. Her kommer man forbi en lang række fortidsminder som stengærder, sumpskov og oldtidshøje. Drømmer du om et sommerhus på Sjælland fyldt med oplevelser i naturen? Så book dit næste feriehus i Roskilde i dag!

Tips og Tricks til sommerhusferien i Roskilde:

 I Roskilde bliver der gjort rigtigt meget for ungdommen og bylivet. Det førnævnte spillested Gimle, kan være en rigtig sjov oplevelse om aftenen, for især de unge feriegæster. Man kan dog også tage sig en bid mad på cafeen i dagstimerne, hvis man ønsker det. Er I til Outdoor-oplevelser, så er et godt tip at tage et smut til lynghøjsøerne, hvor der er rigtigt gode muligheder for både fiskeri og mountainbiketure på de gode og afmærkede ruter! Er i til hyggelige cafeer i Roskilde, kan I tage på Café Satchmo i Rosenhavestræde eller Restaurant Moehr, hvor man både kan spise til frokost og til aften. Er i på ferie med børn, så er restauranten Pipers Hus i Byparken jeres bedste bud! I Roskilde finder man, som nævnt, et rigtigt godt butiksliv og drømmer I om shopping, så kan I tage forbi det moderne shoppingcenter RO's Torv. Dette er blot et udpluk af, de mange ting, som du kan lave fra et sommerhus i Roskilde. Book dit sommerhus i dag og oplev Roskilde med egne øjne.