Sommerhus Vig

I det smukke område Odsherred finder i den lille by Vig og lige i umiddelbar nærhed til byen, kan I leje fine og hyggelige sommerhuse. Fra et sommerhus i Vig området kan I rigtig nyde det meget smukke Odsherred med de lækre strande og unik natur samt området gode attraktioner.

Lej sommerhus i Vig i Odsherred

Populære feriehuse i Vig Lyng

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vig Lyng

Loading...

Feriehuse med spa i Vig Lyng

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vig Lyng

Loading...

Sommerhusområder i nærheden af Vig

Vil I gerne leje sommerhus nær den hyggelig by Vig, så er der flere gode sommerhusområder lige i nærheden. Ikke nok med at I kan bo tæt på Vig, så vil I også være tæt på hav og strand, når I lejer sommerhus i Vig området.

Området har været et yndet ferieområde i rigtig mange år og dette afspejles også i udvalget af sommerhuse der udlejes. Sommerhusområderne er hyggelige og byder på en skøn blanding af nye og moderne feriehuse samt de mindre mere klassiske danske sommerhuse. Her kan der lejes sommerhus hele året rundt og der er muligheder for alle, uanset om der ”bare” skal være plads til to eller til den helt store familie.

Vil I gerne leje sommerhus i Vig, så er det bl.a. disse sommerhusområder, som I skal kigge nærmere på:

 • Ellinge Lyng

 • Vig Lyng

 • Hønsinge Lyng

 • Høve Strand

Lej sommerhus i Vig året rundt

Sommerhuse kan lejes året rundt i Vig

Sommerhusudlejning i Danmark er bestemt ikke kun forbeholdt sommerferien, men er en perfekt ferieform for jer, som sætter pris på en ferie med frihed, uanset om det er i juli, februar eller marts. I Vig området er der helt sikkert dejligt, når sommer solen står højt på himlen. Fra jeres sommerhus kan I suse afsted på cyklerne og nyde den smukke natur i Odsherred og de gode badestrande. Hjemme i sommerhuset kobles der helt af, måske med en god bog eller en middagslur i skyggen. De lune sommeraftner bruges til grill-hygge på terrassen og planlægning af næste dags oplevelser.

Når vejret skifter og temperaturene falder, så er et sommerhus stadig en skøn base for en god ferie. I kan stadig få masser af gode oplevelser i skoven og på strande. Bare husk en lun hue og praktiske sko, så kan I sagtens drage ud i efterårets kølige vinde. Når kinderne trænger til at blive varmet op igen, går turen tilbage til jeres sommerhus, hvor I kan tænde op i brændeovnen og få en god kop kaffe, mens der ses film eller spilles spil.

Vælger I at besøge Vig både sommer og vinter, er vi sikre på, at I vil få mange fine og forskelligartede ferieoplevelser med hjem. Hos NOVASOL har vi eget lokal kontor i Vig, hvilket betyder, at I altid kan få gode tips til ferieoplevelser i området samt god vejledning i forhold til at finde netop det sommerhus i Vig, som matcher jeres ønsker og behov.

Gudmindrup Strand tæt på Vig

Gode strande nær jeres sommerhus i Vig

Vi er mange som elsker at besøge nærliggende strande, når vi benytter os af sommerhusudlejning i Danmark. Et sommerhusophold i Danmark er nærmest synonym med ture til stranden – hele året rundt.

I kan godt begynde og glæde jer til virkelig dejlige dage ved stranden, når I vælger at leje et sommerhus i Vig. I Odsherred finder I nemlig nogle af Danmarks allerbedste badestrande. Ikke uden grund går de mange gode strande også under navnet ” Den Danske Riviera”.

 • Ellinge Lyng Strand: Nord for Vig finder i denne rigtig gode og børnevenlige strand ved Sejerø Bugten. Som noget særligt, skal I gå ca. 400 m over enten broen eller dæmningen, for at komme ud til stranden. Turen går over et meget flot fuglereservat. Der er adgang fra parkeringspladsen.

 • Gudmindrup Strand: Denne strand ligger lidt længere nord på end Ellinge Lyng stranden, men den er bestemt værd at besøge. Gudmindrup Strand er nemlig en af Danmarks bedste badestrande. Stranden er bred og i det flotte, hvide sand er der fin plads til alle. De flotte klitter giver mulighed for læ og er altid sjove at lege i. Vandet bliver langsomt dybt, hvilket gør det til en rigtig fin strand for små børn.

 • Høve Strand: Her er tale om en lidt mindre strand også ud til Sejerø Bugten. Stranden er beliggende ved Høve Skov, som danner en flot kulisse ind mod land. Igen er der flot hvidt sand og hyggelige klitter samt en perfekt vanddybde for alle størrelser. Ved stranden er der parkeringsmuligheder samt toiletfaciliteter.

 • Overby Lyng Strand: Denne strand er lidt anderledes, da det er en naturstrand ud mod Kattegat. For at besøge denne strand skal I en tur op mod Sjællands Odde. Stranden er helt perfekt for jer, som elsker at gå gode ture og spejde efter smukke sten, skaller og andet spændende fra havet. Da stranden vender ud mod Kattegat, bliver her hurtigt dybt og man skal være særligt opmærksom på strømforholdene.

Attraktioner nær jeres sommerhus i Vig

Foruden de mange gode oplevelser i den flotte natur omkring Vig, er der flere gode attraktioner i området, hvor der kan opleves meget forskelligt, for alle aldersgrupper.

 • Odsherred Zoo Rescue: Denne dyrepark er et perfekt udflugtsmål for hele familien. Parken er ikke blot en dyrepark. Parken modtager dyr fra hele Europa, som har brug for hjælp og som har behov for et godt og trygt sted at bo. Dyrene får pleje og gode levevilkår i Odsherred Zoo og samtidig får besøgende mulighed for at opleve dyrene helt tæt på. I parken kan I opleve 600 eksotiske dyr såsom aber, kameler, kænguruer og krybdyr. Vær med til fodring af dyrene og sig hej til de søde klappe geder. Lad ungerne give den gas på legepladsen mens I nyder en kop kaffe.

 • Odsherred Museum: På dette kulturhistoriske museum kan I opleve flere forskellige udstillinger. Når I nu har lejet et sommerhus i Vig, er det oplagt at kigge nærmere på den udendørs udstilling ”Historier fra sommerlandet”, hvor der fortælles om 100 års turisme i et af Danmarks største sommerhusområder. Derudover kan I opleve udstillinger om ”Slaget på Isefjorden” i 1943, ”Solens Land” som omhandler bronzealderen og i museets fine have er der mere end 200 planter og lægeurter, som passe af en gruppe frivillige på museet. I haven er der borde og bænke, hvor I kan spise medbragt mad eller blot nyde de fine omgivelser.

 • Ulvsborg Historiske Værksted: På dette oplevelsescenter er det tiden mellem vikingetiden og middelalderen som er i fokus. Centret er bygget op omkring et rekonstrueret miljø fra tidsperioden med en stormandsgård, haver, værksteder og dyr. I foråret og om sommeren kan I være med til en masse forskellige aktiviteter på centret. Prøv fåreklipning, bueskydning, kamptræning og meget andet. Et dejligt sted midt i den unikke natur nær Vig.

 • Solgårdens Familiehave: Her er der lagt op til sjov og venskabelig dys i familien. Solgårdens Familiehave er en stor legeplads for alle aldre. Her kan I nemlig hygge jer med forskellige havespil som; krolf, fodboldgolf, fodboldpool og parkgolf. Her er også petanquebane, legepladser og andre mindre spil som skak og Ludo. Tag en madkurv med og brug en feriedag på leg og sjov i flotte omgivelser.

 • Sommerland Sjælland: Særligt børnefamilierne sætter kursen mod Sommerland Sjælland, når der lejes sommerhus på Sjælland. Fra Vig er der ganske kort afstand til forlystelsesparken, hvor I kan prøve 60 forskellige forlystelser og plaske i det store badeland. Test også kondien og balancen på Junglestien, grav guld i Silver City eller lav snobrød. Her er plads til alle og sjove forlystelser og aktiviteter til en hel dag.