Sommerhus i Dronningmølle

Dronningmølle er endnu en af de meget eftertragtede sommerhusområder i Nordsjælland. Byen ligger mellem Gilleleje og Hornbæk og er perfekt til jer der ønsker at leje et sommerhus i naturskønne omgivelser med et hav af aktivitetsmuligheder og attraktioner i den umiddelbare nærhed. Lej et sommerhus i Dronningmølle og tilbring en afslappende ferie ved den danske Østersø blandt imponerende natur og sjove aktivitetsmuligheder.

Sommerhus i Dronningmølle

Populære feriehuse i Dronningmølle

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dronningmølle

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dronningmølle

Loading...

Feriehuse med spa i Drønningmolle

Loading...

Sommerhus i Dronningmølle i naturskønne omgivelser

I naturskønne omgivelser er jeres sommerhus i Dronningmølle et ideelt udgangspunkt for aktiviteter, gode restauranter, indkøbsmuligheder og seværdigheder over hele Sjælland. Her finder I en varieret natur og naturelskere vil føle, at de er i paradis, fordi skovene, fuglereservater og kridtklipper inviterer til en omfattende ferie i sommerhus på Sjælland. Her på den nordlige del af Sjælland findes Danmarks største skovområder og søer, samt de mest storslåede slotte og ruiner. Her er fantastiske muligheder for dagsudflugter på cykel eller med vandreskoene på. En tur på 8 km mod syd vil føre jer til Esrum sø, hvor I kan prøve sejlsport og nyde fuglelivet på heden tæt herved. Til en aktiv ferie med de små i tankerne, kan I besøge en af områdets mange minigolfbaner eller tilbringe en frisk dag på stranden.Strandene nær jeres sommerhus i Dronningmølle er nogle af de bedste i landet, så det er bare om at komme i vandet! Lystfiskere vil yderligere finde ideelle forudsætninger for fiskeri langs kysten, i de mange søer og åer. Fra jeres sommerhus i Dronningmølle har I mange gode muligheder for at nyde naturen fuldt ud I jeres helt eget tempo.

Attraktioner nær Dronningmølle

Sommerhuse i Dronningmølle ved Danmarks bedste strande

Med et feriehus i Dronningmølle kan I tilbringe lange dage på stranden ved Dronningmølle, som er en af de mest besøgte strande i Nordsjælland. Her er vandet lavt og roligt og stranden er bred og af fint sand, hvorfor den er meget børne- og familievenlig. Om sommeren finder I livreddere langs stranden, så I roligt kan plaske i vandkanten. Hvis I ønsker mere fart over feltet end man finder på stranden, så skal I ikke tvivle. Fra Dronningmølle kan man hurtigt nå alle Sjællands største attraktioner og seværdigheder. Besøg f.eks. en af de andre badebyer på den nordsjællandske kyst, eller bevæg jer længere sydpå og tilbring en eftermiddag i København, der byder på alverdens aktiviteter og attraktioner. Hvis I hellere vil befinde jer tæt ved jeres sommerhus i Dronningmølle, kan I også tage familien med ud og spille minigolf eller på fisketur ved områdets mange åer og søer. Ligegyldigt om I er efter en afslappende ferie eller et begivenhedsrigt ophold, så vil et feriehus i Dronningmølle danne en ideel base til jeres næste ferie i sommerhus i Danmark.

Leje af sommerhus i Dronningmølle

I kan leje et hav af forskellige sommerhuse hos NOVASOL og sommerhusudlejning på Sjælland er ingen undtagelse. Om I rejser hele familien og venner afsted eller tager på et romantisk weekendophold i sommerhus, så kan I finde et feriehus i Dronningmølle, hvor der er plads til jer. Vi udlejer luksuriøse sommerhuse med egen pool, spa og sauna, som I kan bruge så ofte som I ønsker, men vi kan også tilbyde en mere enkel udgave, hvor I virkelig kan nyde stilheden og slippe væk fra hverdagens stress og jag. Hvis I ønsker at medbringe jeres firbenede familiemedlem på jeres ferie i Dronningmølle, skal I blot søge efter vores husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger! Benyt søgekriterierne øverst på siden til at finde jeres drømme sommerhus i Dronningmølle. Hvis ikke I finder noget hjælper vi gerne med at vælge det perfekte feriehus i Danmark, uanset hvilken type ferie I er på jagt efter.