Sommerhus i Tengslemark Lyng

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus i Tengslemark Lyng

Hvis der er noget der rimer på sommerhus, så er det Odsherred og Tengslemark Lyng. Det populære sommerhusområde ligger i naturskønne omgivelser på halvøen Sjællands Odde, og det betyder, at Tengslemark Lyng er beliggende i et regulært smørhul med Sejerø Bugt på den ene side og Kattegat på den anden. Den nærliggende Tengslemark Strand er bare én blandt flere fremragende badestrande langs Sejerø Bugt, og med sin placering helt inde i bunden af den dybe bugt, er det samtidig særdeles børnevenlig. 

Odsherred er den kommune på Sjælland, der har den højeste koncentration af sommerhuse, og det forstår man sådan set godt. Beliggenheden mellem Sejerø Bugt og Kattegat er ikke bare smuk, men den giver også et alternativ hvis vind og vejr ikke arter sig på den ene side og vice versa. Odsherreds store popularitet har givet masser af liv til området – hele året rundt – så der er masser af gårdbutikker, lokale producenter, små spisesteder og meget mere, både i og omkring Tengslemark Lyng.

Populære feriehuse i Tengslemark Lyng

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tengslemark Lyng

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tengslemark Lyng

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Tengslemark Lyng

NOVASOL har Danmarks største udvalg af ferie- og sommerhuse i Tengslemark Lyng, der alle ligger i naturskønne omgivelser tæt på både Sejerø Bugt og Kattegat. Book dit sommerhus i Tengslemark Lyng hos NOVASOL i dag, og oplev alt hvad Odsherred har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Tengslemark Lyng

1. Ideel beliggenhed ml. Sejerø Bugt & Kattegat

2. Masser af liv året rundt

3. Tæt på Mols Linjen ved Sjællands Odde

3 populære attraktioner i nærheden af Tengslemark Lyng

1. Sommerland Sjælland

2. Sommerstemning på havnen i Rørvig

3. Sejerø

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.