Sommerhus på Reersø

Alt godt ved vandet! Sådan italesætter de godt 500 fastboende selv halvøen på kanten af Storebælt, og et sommerhus på Reersø er da også det rene Morten Korch. Her møder stråtækt landsbyidyl, der emmer af kultur og historie, nemlig bølgende, grøn natur og vand så langt øjet rækker. 

Halvøens geografiske placering gør så at sige Reersø til det sidste stop inden Fyn, og ligger idyllisk i smørhullet mellem Kalundborg og Korsør. Her er tempoet dejligt langsomt og det lille landsbysamfund klarer selv skærerne. Reersøs størrelse har sin betydning for vores tilstedeværelse, og vi har derfor et mindre, men nøje udvalgt sortiment af sommerhuse på Reersø. De er centreret på den nordlige del af halvøen og er alle indbegrebet af den danske sommerhusdrøm; hyggelige træhuse i idylliske haver med plads til hele familien, den allerbedste vennegruppe eller jeres firbenede familiemedlem. Sommerhuset udgør feriens helle og bliver herfra jeres ferieliv går. Arter vejret sig ikke, er det oplagt at stimle sammen indenfor med et udfordrende puslespil eller en god bog, mens haven og de omkringliggende omgivelser kalder på leg og udforskning Når I holder ferie i et sommerhus i Reersø, kan I med fordel også pakke badetøjet. I befinder jer nemlig  i gå- og cykelafstand til de bedste badestrande ved Storebælt, mens en del af sommerhusene også indeholder enten spa, sauna eller pool.

Når I lejer et sommerhus i Reersø, stempler I ind til en ferie med frihed som fortegn. I bestemmer selv, hvordan jeres dage skal udfyldes og i hvilket tempo de skal foregå. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark; I er herre i eget feriehus!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Reersø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Reersø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Reersø

Loading...

Reersø Havn er halvøens omdrejningspunkt

Reersø forbindes med Sjælland ved området omkring Dalby, og noget af det første, der møder jer her er det populære sommerhusområde ved Reersø Nordstrand. Det er både her I finder jeres hus, og her at familiens eller vennegruppens vandhunde og badenymfer har de allerbedste forudsætninger for at komme i havet og ellers bare nyde livet ved havet. 

Naturen på Reersø er helt unik, og fortsætter I stik vest, når I til Reersø Rev, hvor høje klinter møder bæltet. Her kan I nyde uendeligt smukke solop- og nedgange, mens dette spot også er ideelt for lystfiskeri. I kan blandt andet fange ørreder og hornfisk. Langs vandet og tværs over halvøen findes der forskellige vandreruter på forskellige distancer - den længste er på 10 kilometer og leder jer hele vejen rundt om Reersø. Undervejs kommer I forbi alt slags natur og kan bevidne flot plante- og fugleliv samt historiske mindesmærker.

Reersø By er - som nævnt ovenfor -  som at rejse ind i en Morten Korch-film. Stråtækte gårde ligger side om side med den gamle Reersø Kro og overfor ligger den lille kirke. Det er dog på havnen at landsbylivet har sit afsæt og her er der altid liv - især i sommerhalvåret, hvor turister løber an. Her kan I fornøje jer med at besøge små kunstgallerier, loppemarkeder og gode fiskerestauranter.

Attraktioner og seværdigheder på Reersø

De naturrige omgivelser indtræder i en særlig rolle, og det er bestemt dem, I skal bruge tid på at udforske enten på to ben eller to hjul. Halvøen huser dog også en række seværdigheder, og vi anbefaler jer bestemt at tjekke følgende ud: 

  • Byvandring i den historiske landsby

Få historien om den lille ø, der voksede sammen med Sjælland. Med en guidet tur af medlemmer fra Reersø Museumsforening gennem den gamle del af landsbyen bliver I indført i ø-folkets historie og liv på den naturskønne halvø. I får anekdoter og bliver ført rundt til de vigtigste seværdigheder, og det er en aktivitet hele familien kan finde glæde i. 

  • Amerikanerdrømme på Amerikanerbilmuseet

Enhver drengedrøm går i opfyldelse på dette bilmuseum på Reersø. Her finder I nemlig dollargrin som Buicks, Cadillacs og Lincolns i lange baner, så brug endelig en eftermiddag her, hvis familien har benzin i blodet!. 

  • Haleløse katte 

Et skibsforlis i Storebælt efterlod en haleløs Manx-kat som den eneste overlevende. Denne kat er nu stamfader til Reersøs unikke bestand af haleløse katte. I ser kun denne race på Reersø og Isle of Man i England, så de er Reersø-historie i sig selv. 

_NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være._