Sommerhus i Faxe

Udsigt over Faxe Bugt, vild natur, der topper UNESCO’s verdensarvsliste og ro! Det er lige præcis det, I får, når I lejer sommerhus i Faxe. 

Netop derfor har vi også et nøje udvalgt sortiment af sommerhuse i Faxe. Alle emmer de af idyl og rummer jer som par og mindre familie, mens jeres firbenede familiemedlem er velkommen i langt de fleste af husene. Når I holder ferie i et af vores sommerhuse her på egnen kan i nyde dagene i haven og de lange, lyse nætter på terrassen, eller stimle sammen i stuerne, hvis vejret slår om. Samtidig er I ikke længere fra havet end, at I kan gå dertil og nyde en dejlig stranddag. 

Når I lejer et sommerhus i Faxe på Sydsjælland, stempler I altså ind til en ferie med frihed som fortegn. I bestemmer selv, hvordan jeres dage skal udfyldes og i hvilket tempo de skal foregå. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark; I er herrer i eget sommerhus!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Faxe

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Faxe

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Faxe

Loading...

Ferie langs sydkysten

Danmarks sydkyst er fuldstændig fantastisk, idet den huser nogle af vores allersmukkeste naturfænomener; nemlig Stevns Klint og Møns Klint. På førstnævnte kan I se den unikke gamle Kirke Højerup, hvor kordelen af den styrtede i havet for mange år siden. Det er altså lidt af en oplevelse, ligesom der findes andre helt særlige seværdigheder rundt i området. På Møns Klint kan I nyde det kridhvide og turkisgrønne syn, og blive klogere på dinosaurernes tidlige huseren her i områdets informationscenter. 

I kan med fordel begive jer rundt i Faxe og omegn med vandrestøvler eller på cykel og mountainbike, da naturen byder på store oplevelser i hvert sving. Kør fx. forbi Faxe Kalkbrud og gå rundt på jagt efter fossiler fra de krokodiller, hajer og andre vilde dyr, der engang svømmede rundt her. Vandet er helt turkisgrønt og er altså en ret eksotisk oplevelse for jer alle. 

Ved Feddet - den lille halvø, der ligger mellem Faxe Bugt og Præstø Fjord - kan I få flere timer til at gå! I kan fx ride på heste, udforske fuglelivet, bade på de smukke strande og kitesurfe og dyrke SUP. 

Hvis I gerne vil kombinere sommerhusturen til Faxe med lidt byliv kan I køre til både køre ind til selve Faxe, Næstved eller Køge. Alle har de gode muligheder for shopping, frokoster og middage på restauranter, mens de to sidstnævnte også byder på kulturelle perler som museer, gallerier og arrangementer for jer alle.

Aktiviteter og seværdigheder i Faxe

Når I holder ferie i Faxe vil naturen indtræde i sin egen hovedrolle, og det vil være her, at I bruger meget af jeres tid. Samtidig betyder det at holde ferie i den danske baghave dog også nye oplevelser under bæltet, og når I holder ferie i et sommerhus i Faxe, opfordrer vi jer også til at besøge: 

  • Møns Klint

Stejle, hvide skrænter møder turkisgrønt hav her ved Møns Klint! Gå ned og op af de mange trapper og nyd den store naturoplevelse - måske er I heldige at finde fossiler i stenene på stranden. 

  • Skovtårnet ved Camp Adventure

Gå til toppen af Sjælland. Med sine 135 meter over havoverfladen er Skovtårnet ved Camp Adventure det højeste udsigtspunkt på hele øen. En bestigning er et absolut must, når I er på disse kanter og alle får en sjov og aktiv dag!

  • Kanosejlads på Susåen

Lad roen sænke sig over jer! Med et kanosejlads på Susåen får I en fantastisk naturoplevelse på en af Danmarks smukkeste åer. Ved hvert sving venter unik natur, historiske bygninger og små oaser, hvor I kan nyde jeres medbragte frokost. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.