Sommerhus i Frederikssund

Frederikssund er en hyggelig by i Fjordlandet på Sjælland. Byen ligger ud til Roskilde Fjord og tæt på mange gode oplevelser. I vil nemt kunne opleve det smukke område ved Roskilde Fjord fra et sommerhus i Frederikssund.

Lej sommerhus i Frederikssund nær fjorden

Frederikssund - hvad sker der?

Når turen går til et sommerhus i Frederikssund, kan I se frem til et ophold med mange muligheder for gode oplevelser i og nær Frederikssund. Her finder I informationer om 5 forskellige attraktioner og oplevelser, som I kan kigge nærmere på, når I er i sommerhus i Frederikssund. 

  • Frederikssund Museum Færgegården: Det er altid spændende at lærer nyt om det område, som man holder ferie i. For at blive klogere på livet i og omkring Frederikssund, så er det oplagt at besøge Færgegården. På museet fortælles om naturen og menneskene i området fra oldtid til nutid. Museet er placeret ved fjorden, i smukke omgivelser og et rigtig godt sted til en frokost i det grønne, efter en god tur rundt på museet. 

  • S/S Dampskibet Skjelskør: Fjorden har altid haft en stor betydning for livet i området omkring Frederikssund. Derfor er det også oplagt, at I tager på en tur med Dampskibet Skjelskør, når I er på ferie i et sommerhus i Frederikssund. Ombord på det fine dampskib, vil I opleve Roskilde Fjord på smukkeste vis. 

  • Gerlev Rosenpark: Her venter en dejlig oplevelse for både syns- og duftesansen. I den store park kan I opleve en fantastisk samling af både historiske roser som forædlede roser. I parken kan I slentre rundt og bare nyde det smukke syn. Sæt jer på en bænk og drik en kop kaffe og bare slap helt af. 

  • Minibyen i Slangerup: Foreningen Slangerup Miniby blev oprettet i 1996, og arbejder med opførelsen af Slangerup by, som den så ud omkring år 1900. i målestoksforholdet 1:10. Alt arbejdet udføres af frivillige. En hyggelig attraktion for hele familien. 

  • Frederikssund Vikingeboplads: Denne boplads består af 5 grubehuse, langhus, plankevej og anløbsbro. Der arrangeres også markeder samt vikingespil på friluftsscenen. Frederikssund Vikingeboplads er et ”friluftsmuseum”, som er gratis at besøge. Skuldelev Dukkemuseum

Lej sommerhus i Frederikssund nær Roskilde Fjord

Gode strande nær et sommerhus i Frederikssund

Der er mange, som forbinder en tur i et sommerhus med ture til strand og hav. Vi elsker den friske havluft, de endeløse horisonter, de små skatte som gemmer sig i sandet og de forfriskende svømmeture i det rene vand. Lejes der sommerhus på Sjælland er der også rig mulighed for, at krydre ferien med ture til vandet. 

Fra Frederikssund kan I sætte kurs mod bl.a. disse strande og badesøer

  • Marbæk Strand 

  • Kulhuse Strand 

  • Vester Strand 

  • Hammer Bakke Strand 

  • Buresø

Sommerhusudlejning er lig med frihed

Et sommerhus giver muligheden for, at skabe netop den ferie vi drømmer om. Nogle elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området. Her besøges lokale museer og forskellige attraktioner. De nærmeste byer samt naturen udforskes, og der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre bruger det private sommerhus som base for størstedelen af ferien. Huset og grunden omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Har I valgt, at jeres næste ferie skal holdes i et sommerhus i Danmark, kan I roligt begynde at glæde jer til en ferie med jeres ønsker i fokus. Hos NOVASOL finder I et stort og meget varieret udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i hele Danmark. Her er en feriebolig til enhver smag, til ethvert budget samt til gode ferier året rundt.