Sommerhus Drøsselbjerg

Hvis I drømmer om en ferie i et sommerhus, med masser af fred og ro, i uspoleret natur, er et sommerhus i Drøsselbjerg det rette valg for jer. Det hyggelige sommerhusområde ligger direkte ud til havet, og mange af sommerhusene har en forrygende udsigt, da området er højt beliggende.

Ved den fredelige strand kan I tage en morgendukkert, fiske eller slappe af i solen. Området er omgivet af en enestående natur, hvor I finder masser af spændende fortidsminder fra vikingetiden, herregårde og hyggelige. små gårdbutikker. Det er muligt at købe dagligvarer i området og ellers ligger Slagelse kun en kort køretur fra Drøsselbjerg.

Drøsselbjerg Strand

Populære feriehuse i Drøsselbjerg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Drøsselbjerg

Loading...

Romantisk feriehuse i Drøsselbjerg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Drøsselbjerg

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Drøsselbjerg

 • Uspoleret og fredelig natur

 • Mulighed for at gå i vikingernes fodspor

 • Små hyggelige landsbyer i området

 • Spændende historiske seværdigheder tæt på

 • Mekka for lystfiskere

Stranden ved jeres sommerhus i Drøsselbjerg

Stranden ved Drøsselbjerg er en stenstrand med badebroer, som næsten udelukkende benyttes af sommerhusgæsterne. Det betyder, at I altid kan finde en plet i ro og fred, uden forstyrrende elementer. Fra stranden har I en fantastisk udsigt over Storebælt og det omkringliggende landskab. Der er flere steder stejle klinter ned mod stranden.

Stranden bruges især om sommeren, hvor mange nyder en forfriskende dukkert og en stille stund i solen. Men er I taget på ferie i Drøsselbjerg om efteråret og vinteren, så kan I også sagtens nyde nærheden til hav og strand. Gå en dejlig tur på stranden og kig efter smukke sten og andre fine skatte, som skyller op på stranden med efterårets vinde. De små havskatte vil være søde minder om jeres sommerhusophold i Drøsselbjerg

Brug naturen nær jeres sommerhus i Drøsselbjerg

Den enestående natur omkring Drøsselbjerg er ideel til vandre- og cykelture. På halvøen Reersø kan I vælge at udforske flere forskellige vådområder med masser af fugleliv. I kan også tage en tur omkring Tissø. I det fredede naturområde er der masser af vadefugle og en spændende flora. Landskabet er bakket og varieret, og overalt har I en vidunderlig udsigt. På jeres ture rundt i området, støder I på et utal af oldtidsminder, der vidner om områdets lange historie samt fine små bugter med hyggelige badestrande, så husk badetøjet.

Er I lystfiskere eller har I bare lyst til at nyde naturen og samtidig prøve lykken med fiskestang? Området omkring Drøsselbjerg er rigt på gode fiskepladser, både i havet og ved Tissø.

5 fede attraktioner tæt på Drøsselbjerg

 • BonBon-Land med masser af sjove forlystelser for børn og barnlige sjæle

 • Vikingeborgen Trelleborg sætter gang i fantasien

 • Kragerup Gods med klatrepark - Go High

 • Cirkusland i Slagelse

 • København med et hav af seværdigheder og attraktioner

Udflugter fra jeres sommerhus i Drøsselbjerg

Der findes et stort udbud af udflugtsmuligheder fra jeres sommerhus i Drøsselbjerg. Udover de mange naturoplevelser, bør I besøge den hyggelig købstad Slagelse og gå på opdagelse i byens gågade. Her kan I shoppe igennem og når fødderne trænger til en pause, er der masser af cafeer og restauranter, hvor I kan nyde en kop kaffe eller en god frokost.

Vikingeborgen Trelleborg tager jer tilbage til vikingetiden og I kan virkelig mærke historiens vingesus, når I står i den over 1000 år gamle ringborg. Når I alligevel er på tur i området, så hold ind ved en af de mange gårdbutikker, hvor I kan få helt friske frugter og grøntsager med jer hjem.

Lad også turen gå forbi nogle af de mange herregårde og slotte, der er opført i det bakkede landskab, eller besøg nogle af områdets spændende museer som f.eks. Bymuseet Slagelse, Dansk Forsorgsmuseum, med en spændende udstilling om pigerne på Sorø eller Sorø kunstmuseum.

Når I nu har lejet et sommerhus på Sjælland, er det også oplagt med et besøg i København, hvor I kan opleve Den Lille Havfrue, Tivoli, Bakken, Strøget, Nyhavn og meget, meget mere.

Sommerhus i Drøsselbjerg er også for børn

Børn elsker en tur i et sommerhus i Danmark, fordi det er ferie med hygge og masser af tid til nærvær.

Gå på stranden og find sjove sten og muslingeskaller, byg et sandslot, eller flyv med drage. Tag evt. en tur i Birkegårdens haver, hvor der er masser af aktiviteter for både store og små. Rid på æsel, kør på ATV eller klap nogle af de mange nuttede dyr på gården. Der er også 6 forskellige legepladser med sjove temaer. På en regnvejrsdag er et besøg i legejunglen i Slagelse oplagt. Her kan I boltre jer på 7.200 M2 med masser af sjove legeredskaber.

Endelig er et besøg i BonBon-Land altid et hit for børn og barnlige sjæle. Når I lejer sommerhus på Sjælland, gennem NOVASOL, får I desuden rabat på entreen til BonBon-Land.

Sommerhusudlejning i Drøsselbjerg

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Drøsselbjerg, så I finder let et sommerhus der passer til jer.  

 • Sommerhus med havudsigt: Nyd synet af det glitrende hav og lyden af bølgernes brus.  

 • Sommerhus med hund tilladt: Vil I gerne have jeres hund med på ferie? Det er ikke noget problem, I vælger bare et sommerhus hvor kæledyr er tilladt - det helt gratis.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa: Både store og små vil elske en hyggestund i et spabad. Det er ren luksus at sænke sig ned i det lune, boblende vand og slappe helt af.

Lej sommerhus i Drøsselbjerg - hele året

I kan med fordel leje et sommerhus i Drøsselbjerg hele året. Den mageløse udsigt over havet og den enestående natur, kan også sagtens nydes på en vinter- efterårs eller påskeferie.

Da Slagelse ligger tæt på, har I altid adgang til livligt byliv, også udenfor sæsonen. Måske vil I bare gerne nyde et kort sommerhusophold for to? I behøver ikke leje sommerhuset for en hel uge, I kan sagtens nå at få ladet batterierne op på en miniferie, hvor romantikken i højsædet.