Sommerhus i Munkerup

Klassisk sommerhuskvarter med udsigt ud over Kattegat. Det er, hvad der venter jer, når I lejer et sommerhus i Munkerup. Her bor I nemlig midt i idyllisk natur, dejlige og børnevenlige badestrande. 

Netop derfor er den nordsjællandske kyst yderst populært ferieland, der hvert år tiltrækker både danske og udenlandske turister. For at imødekomme efterspørgslen har vi således også et nøje udvalgt sortiment af sommerhuse i Munkerup og omegn. Alle ligger de i populære sommerhusområder med havet som bagtæppe og udgør indbegrebet af den danske sommerhusdrøm. De rummer alle jer som par, jeres familie eller den større gruppe, der elsker at rejse sammen. Sommerhusene i Munkerup har alle haver med rummelige terrasser, så I kan nyde de lune sommeraftener, mens de også har velindrettede stuer og opholdsrum, I kan stimle sammen i, hvis vejret slår om. Hvis I gerne vil have lidt ekstra luksus under jeres ferie, kan I tilmed vælge et af vores huse med enten sauna eller spa. 

Vælger I at sætte kursen mod Munkerup, så venter en dejlig ferie i Nordsjælland, hvor I er tæt på natur, kultur og gode strande. Her er det kun jer, der bestemmer hvordan feriedagene skal bruges og i hvilket tempo tingene skal foregå i. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - det er ferie med frihed som fortegn.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Munkerup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Munkerup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Munkerup

Loading...

Ferieparadis mellem Hornbæk og Gilleleje

De smukke kystbyer ligger som perler på en snor langs Kattegat, og Munkerup er bestemt ingen undtagelse. Her finder I ægte badebys-stemning og et lille lokalsamfund med gode spisesteder, små antikvarer, gallerier og offentlige events hen over de mest populære ferieuger. 

Området er præget af bølgende bakker, grønne skove og selvsagt havet. Det betyder også, at et sommerhus i Munkerup er ideelt for jer, der elsker at være aktive på jere ferie. Her har I nemlig rig lejlighed til at vandre, cykle og dyrke alle former for vandsport. I kan tage jer nogle fantastiske ture op og ned af kysten, hvor I bliver mødt af den idylliske Hornbæk den ene vej og shoppevenlige Gilleleje den anden vej.

Aktiviteter og seværdigheder ved Munkerup

Nordkysten byder på et væld af seværdigheder og aktiviteter for jer alle. Det bliver altså hverken et problem at slappe af eller få nye oplevelser under bæltet på disse kanter. Når nu I holder ferie i et sommerhus i Munkerup, anbefaler vi jer særligt at besøge: 

  • Munkeruphus

Kunst med havudsigt. Det er hvad, der venter, når I gæster museet Munkerup, der ligger smukt ud til kysten. Her kan I nyde forskellige events og udstillinger året rundt. 

  • Nakkehoved Fyr

Endnu et idyllisk sted med udsigt ud over Kattegat. På toppen af en skrænt ligger Nakkehoved Fyr, hvor I kan nyde en picnic eller en kop kaffe. 

  • Rudolph Tegners Museum og skulpturpark i Ruslands Bakker

Statuer, der står majestætisk i lyngen med havet som baggrund. Det er hvad, der venter jer, når I aflægger dette unikke museum et besøg. Gå på opdagelse i det fredede og kuperede landskab, mens de mange skulpturer titter frem her og der. Dette er en stor oplevelse for både børn og voksne, da området også er genialt til en omgang gemmeleg. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.