Sommerhus i Græsted

Velkommen til Kongernes Nordsjælland, og velkommen til Græsted. Den lille stationsby ligger i naturskønne omgivelser, midt imellem Gribskov og Esrum Sø og den danske riviera, som Nordkysten ofte kaldes. Ja, området kræver dårligt nogen introduktion, men i Græsted får I det bedste fra begge verdener i fredelige og rolige omgivelser, og på behørig afstand af de travle badebyer, der samtidig kun er en smuttur væk. Og hele herligheden findes mindre end en times kørsel fra København 

Når turen går til Græsted og Nordsjælland, befinder I jer midt i den skønne natur der blandt andet tæller Gribskov og Esrum Sø, der begge er blandt Danmarks største af sin slags. Længere nordpå ligger de mange populære badebyer som perler på en snor, og hele vejen langs Nordkysten er der - bogstavelig talt - et hav af oplevelser, attraktioner og seværdigheder for enhver smag. Tusindvis af årlige turister kan ikke tage fejl.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Græsted

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Græsted

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Græsted

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Græsted

NOVASOL har Danmarks (dest:danmark) dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Græsted, der alle ligger i hjertet af det nordsjællandske ferielandskab. Book dit sommerhus i dag, og oplev alt, hvad Nordsjælland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Græsted

1. Central placering i hjertet af Nordsjælland

2. Midt i naturskønne omgivelser

3. Tæt på Nordkystens populære badebyer

3 populære attraktioner i nærheden af Græsted

1. Rudolph Tegners Museum & Statuepark

2. Fredensborg Slot

3. M/S Museet for Søfart

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.