Sommerhus i Ordrup

Hvis I godt kan lide at opholde jer i fredelige omgivelser, i uspoleret natur, så er et sommerhus i Ordrup det perfekte valg for jer. Det hyggelige sommerhusområde ligger i Veddinge Bakker, i et smukt kuperet terræn og med nem adgang til Ordrup strands klare badevand. Ordrup er en hyggelig lille by med enkelte dagligvarebutikker og cafeer. Området er desuden en overdådighed af historiske seværdigheder, et enestående istidslandskab og masser af lækre, lokale smagsoplevelser. På Ordrup Næs kan I vandre og fra spidsen af næset kan I være heldige at se marsvin og sæler.

Fra et sommerhus i Ordrup er der ikke langt til den gode strand

Populære feriehuse i Ordrup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ordrup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ordrup

Loading...

Hvorfor tage i sommerhus i Ordrup?

  • Enestående natur oplevelser

  • Dejlig fredelig strand  

  • Tæt på Odsherreds mange seværdigheder

  • Unikke vandre- og cykelruter

  • Masser af børnevenlige aktiviteter

Masser af oplevelser i den fri natur ved jeres sommerhus i Ordrup

Det enestående istidslandskab ved jeres sommerhus i Ordrup, indbyder til masser af udendørs aktiviteter. Følg f.eks. stidsruten på cykel eller til fods, og kom igennem noget af Danmarks mest spektakulære natur. Tag opdagelse på Ordrup Næs og få masser af frisk luft og unikke naturoplevelser. Fra spidsen af næset har I en fantastisk udsigt, hvor I kan være heldige at spotte sæler og marsvin.

Vil I prøve lykken med fiskestang, er et sommerhus i Odsherred det perfekte valg. Her er mulighed for at fiske i både hav, søer, kanaler og put and take. I kan også  sejle i kajak, spille golf, fodboldgolf og tennis, samt deltage på guidede rideture i det unikke landskab.   

Den børne- og handikapvenlige sandstrand ved Ordrup er ca. 330 m. lang. Man kan parkere tæt på stranden, dog ligger de fleste sommerhuse i gå-afstand. I kan altså nemt nyde dejlige feriedage ved strand og hav.

Forslag til attraktioner tæt på Ordrup

  • Sommerland Sjælland

  • Dragsholm Slot

  • Sagnlandet Lejre

  • Odsherred Brandmuseum

  • Unesco Global Geopark

Når I lejer sommerhus i Odsherred, har I masser af spændende udflugtsmuligheder at vælge imellem. Oplev historiens vingesus på det smukke Dragsholm Slot, hvor I også kan nyde gourmetmiddag. Besøg Odsherred Kunstmuseum eller læg vejen forbi den berømte Esterhøj Sten. Fra toppen af Esterhøj har I desuden en formidabel udsigt over det naturskønne område. Ved Nygård Sø, kan I passere den unikke pæle-bro og besøge den gamle Borgruin, der ligger på en ø i søen. I Sagnlandet Lejre, kan I lege vikinger for en dag og vil I shoppe igennem, ligger Nykøbing Sjælland kun en kort køretur væk. Endelig er I kun godt en times kørsel fra København og alle de mange seværdigheder og attraktioner hovedstaden byder på.

Få et godt ophold for hele familien i et sommerhus i Ordrup

Et sommerhus i Danmark er det den perfekte ferieform for børnefamilier. Her er masser af plads til leg og sjov, både ude og inde Sommerhuset skaber en hjemlig ramme, hvor I sammen kan skabe en rigtig god ferie, for hele familien.  

Når I vælger et sommerhus på Sjælland, er der desuden frit valg til et hav af sjove aktiviteter og spændende seværdigheder for børn og barnlige sjæle. Tæt på Ordrup ligger Sommerland Sjælland med mere end 60 forlystelser og et kæmpe vandland. I Odsherred Zoo Rescue, kan I komme helt tæt på eksotiske dyr, klappe de søde geder og få en ridetur på en pony. I Rørvig Havn kan I fange krabber fra Krabbebroen, og i Solgårdens familiehave har I mulighed for at klatrer, lege og spille fodboldgolf. Er I vilde med brandbiler? Så er Odsherred Brandmuseum det perfekte udflugtsmål for jer.

Hele året er der skønt i et sommerhus i Ordrup

I kan med fordel leje sommerhus i Ordrup hele året. Den unikke natur har masser at byde på også til en vinter- efterårs eller påskeferie. Med København inden for køreafstand, lokker hovedstadens mange attraktioner - også udenfor sæsonen. Måske vil I bare have en get a way for to? I behøver ikke leje sommerhus for en hel uge, I kan sagtens nå at få ladet batterierne op på en miniferie, hvor tosomhed og romantik er i højsædet. Hos NOVASOL finder I mange ferieboliger med fleksible bookingmuligheder. 

Vælger I at sommerhusudlejning skal danne rammen om jeres næste ferie, kan I se frem til en ferie med frihed. I lejer jer ind i private rammer, hvor alle beslutninger tages af jer. Det er jeres ønsker og behov som er i fokus. Hvis I ønsker rendyrket afslapning, kan I f.eks. spise sen morgenmad i sengen eller nyde det danske sommervejr på terrassen, uden at bekymre jer om forstyrrelser og uventede tilskuere. I kan tage på tur når I har lyst, og udforske de attraktioner, som findes i nærområdet.